Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Home Decor με Vintage Effect

Αυτό τον καιρό γίνεται χαμός με τις παλιώσεις, αναπαλαιώσεις και γενικά τις διάφορες μεταμορφώσεις επίπλων.


Με τα καινούργια χρώματα κιμωλίας που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, όλοι μπορούν να βάψουν τα πάνα, να τους αλλάξουν στυλ και μάλιστα να τα μεταμορφώσουν όσες φορές θέλουν! Την τιμητική τους έχουν τα vintage στυλ έπιπλα, αφού εκτός από τον ρομαντικό χαρακτήρα και την λάμψη άλλου καιρού, μπορούν να μας αλλάξουν την ατμόσφαιρα ενός δωματίου τελείως!


Το πόσο αγαπώ τα χρώματα Chalky Finish της Deco Art, το ξέρετε. Πιάνουν παντού, πιάνουν για πάντα, το χρώμα δεν αλλοιώνεται ποτέ, οι δημιουργίες μου μπορούν να καθαριστούν ακόμα και με καθαριστικό τζαμιών - γενικά είναι φτιαγμένα για τον σύγχρονο άνθρωπο που δεν έχει πολύ χρόνο να διαθέσει στην συντήρηση και προσοχή των επίπλων και έχει όρεξη για συχνές αλλαγές, ανάλογα με το πώς θέλει το χώρο του κάθε φορά!

Το ότι θα έβρισκα ένα προιόν να μου αρέσει ακόμα πιο πολύ δεν το πίστευα, αλλά η Deco Art με εξέπληξε και πάλι! Vintage Effect Wash λέγεται η καινούργια της σειρά, για έπιπλα και home decor και είναι κάτι ανάμεσα σε χρώμα κιμωλίας και stain. 

Δείτε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε τι σας λέω! Προιόν βάψτε, σκουπίστε, τελειώσατε!!!!


Κανονικά για να πετύχετε αυτό το παλιωμένο εφέ της φωτογραφίας, αυτό που θα κάνατε, είναι να τρίψετε το αντικείμενο , να ασταρώσετε, να περάσετε πρώτο χέρι, να απλώσετε βαζελίνη στα σημεία που θέλετε να φαίνεται το πρώτο χρώμα, να στεγνώσει, να περάσετε δεύτερο χρώμα, να στεγνώσει, να τρίψετε την βαζελίνη, να περάσετε βερνίκι ή κερί.

Με τα χρώματα κιμωλίας γλυτώσαμε τα τριψίματα και τα ασταρώματα και είμαστε τρελά χαρούμενοι.  Εεεε μα! Έγινε το βάψιμο παιχνίδι!

Με τα Vintage Effects, όμως φίλοι συναγωνιστές της μεταμόρφωσης, ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έχει γίνει με μια κίνηση!Τρελό έτσι? Και όμως! Μπορείτε να δείτε το project βήμα βήμα εδώ .

Για να μην κουράζεστε να σας κάνω copy τις οδηγίες?                        "Use a medium brush to apply Patina Vintage Effect Wash to the surface. Use a cloth to immediately wipe back."

Δεν με πιστεύετε? Τότε να πάτε να το δείτε, γιατί μόνο αυτό λέει! Και λέει μόνο αυτό, γιατί μόνο αυτό χρειάζεται να κάνετε!

Εγώ έχω ξετρελαθεί από  την ώρα που είδα το προιόν σε χρήση στην έκθεση της Φρανκφούρτης το χειμώνα. Εκεί μάλιστα, η κοπέλα που το έδειχνε το πέρναγε ακόμα και πάνω από χρώμα κιμωλίας σαν φινίρισμα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όμορφα φαινότανε!



Επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλετε να δοκιμάσετε, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να φανταστείτε το πόσες δυνατότητες έχει το Vintage Wash Effect,  η ίδια η deco art έχει στην σελίδα της πολλά projects βήμα βήμα. Θα τα βρείτε εδώ



Καλές δημιουργίες λοιπόν, γιατί το καλοκαιράκι έφτασε και χρειαζόμαστε ανανέωση!


1 σχόλιο :