Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

The ARTifact by Finnabair - 11/11/2017

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 

Σήμερα θέλω να μιλήσουμε για ένα ακόμα φανταστικό μάθημα με την αγαπημένη Finnabair Είναι ένα από τα πιο γνωστά μαθήματά της, το ARTifact, που έχει γυρίσει όλον τον κόσμο και έχει αγαπηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! 
The ARTifact είναι "pure madness of texture, detail, light and metallic effects" όπως δηλώνει η ίδια η καλλιτέχνης και εμάς μας αρέσει η τρέλα και ανυπομονούμε να το δημιουργήσουμε.  

Άχρηστα αντικείμενα, αλλά και chipboards ή found elements, βρίσκουν τη θέση τους μέσα σε ένα τρίπτυχο και μεταμορφώνονται σε κάτι μοναδικό. 
Όλα έχουν να κάνουν με τον μαγικό τρόπο που η Finnabair αποδίδει το φως, τις σκιές αλλά και τα textures. Η έμπνευση πίσω από το project αυτό ήταν "οι παλιοί πέτρινοι τοίχοι, σκουριασμένα μέταλλα και η μοναδική αίσθηση ενός μυστηρίου κρυμμένου αιώνες κάπου στο σκοτάδι...", λέει η ίδια όταν περιγράφει το ARTifact. 

To μάθημα αυτό πραγματικά τα έχει όλα: collage, layering, πάστες και mediums, κεριά και χρώματα, αλλά και πολλές πολλές τεχνικές για mixed media, που θα δέσουν όλα τα παραπάνω σε μία μοναδική σύνθεση! 

Αν αγαπάτε το grunge, το industrial, θέλετε να παίξετε με τη διάσταση και το βάθος και το μοναδικό distressed αλλά illustrious look που δίνουν τα mica powders και τα metallics, ετοιμαστείτε κι εσείς για το δικό σας ARTifact!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου