Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Flower Basket Upcycling

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για DIY Home Decor.

Όταν έρχονται τα γενέθλιά μας ή η ονομαστική μας γιορτή, συχνά οι αγαπημένοι μας σκάνε μύτη με ένα καλάθι γεμάτο λουλούδια για να μας ευχηθούν. 
Τα λουλουδάκια όσο φρέσκα και να είναι, κάποια στιγμή μαραίνονται.
 Και μετά μας μένει ένα άδειο καλάθι... Και τι το κάνουμε; 
Το ξαναγεμίζουμε λουλούδια, εννοείται, αφού πρώτα του δώσουμε την προσωπική μας καλλιτεχνική νότα!


Διαλέξτε, λοιπόν, τις αγαπημένες σας αποχρώσεις Decoart Chalky Finish και ό,τι καλούδια έχετε από embellishments και ανανεώστε τα καλαθάκια σας. 

Φτιάξτε διακοσμητικά από φυσικά υλικά. Πήρα ξερά φθινοπωρινά φύλλα και τα πασάλειψα με Distress Oxide Inks. Στη συνέχεια ψέκασα με λίγο νερό και στέγνωσα. Πέρασα από πάνω Clear Crackle Glaze. Μια στρώση Soft Touch Varnish, για να φύγει η γυαλάδα και λίγο Art Alchemy Wax για να δώσω ένταση στο περίγραμμα.


Extra tip: Πάρτε ένα κομμάτι λινάτσας και με μόνιμο μελάνι σφραγίστε μπορντούρες και γωνίες με τις αγαπημένες σας σφραγίδες. Εδώ χρησιμοποίησα IOD Stamps και Archival Ink Jet Black.

Βάλτε μέσα στο καλάθι σας ένα βάζο με νεράκι και γεμίστε το με τα αγαπημένα σας λουλούδια!
Φτιάξτε ένα καλάθι για κάθε εποχή του χρόνου για να έχετε πάντα το σπίτι σας στολισμένο!

Στο δικό μου έβαλα τα χρώματα του mood board της πρόκλησης του Οκτωβρίου. Ελπίζω να σας αρέσει! Σας εύχομαι καλές δημιουργίες!

Και μην ξεχνάτε την πρόκληση του μήνα! Παίξτε μαζί μας και κερδίστε την ευκαιρία να είστε η επόμενη Guest Designer του Blog μας!3 σχόλια :