Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Sparkly Journal by Finnabair - 12/11/2017

Καλημέρα φιλενάδες! 


Βρισκόμαστε μόλις είκοσι μέρες πριν από το επόμενο δημιουργικό μας διήμερο. Αυτή την φορά με την αγαπημένη Finnabair, που θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 11-12 Νοεμβρίου ! 

Θα έχουμε τέσσερα καταπληκτικά workshops, πραγματικά το ένα  καλύτερο από το άλλο και ανυπομονούμε τρελά!

Εννοείται δεν θα ήθελα να διαλέξω αγαπημένο από τα workshops του διημέρου, αλλά το Sparky Journal όντως ξεχωρίζει! 








Δεν είναι μόνο ότι το journal είναι σχεδιασμένο από την ίδια την Finn για τον καλλιτέχνη (δηλαδή εμάς!!!!) και πεθαίνω να αποκτήσω ένα... Ούτε ότι έχει χώρο για τα πάντα στο εσωτερικό του - από μολύβια και memorabilia , μέχρι τα αγαπημενα μου χαρτιά. 








Είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο θα χτίσουμε το κολάζ, τα χρώματα και την διακόσμηση, θα το κάνει πραγματικά "δικό μου", μια και ο καθένας μας - αφού εξοικειωθούμε με τα καινούργια υλικά και τις τεχνικές τους- θα μπορέσει να εκφράσει την δική του προσωπικότητα στο εξώφυλλο, με τα δικά του χρώματα, την δική του σύνθεση και τους δικούς του συνδιασμούς. Βλέπετε το συνδυασμό από glitters, glass glitters και beads, που προσθέτουν υφή και υπέροχη λάμψη; 



Και φυσικά κάτω από το μάτι και τις οδηγίες της Finn, που θα χρησιμοποιήσει όλες τις καινούργιες σειρές της πάνω στο journal. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια "βουτιά" σε όλη την σειρά Art Alchemy. Από mediums και πάστες, μέχρι τα φοβερά Art Alchemy Sparks και τα Metallique Waxes! Και επειδή, το project αυτό μάλλον εκτός από δικό μου αγαπημένο είναι και της Finn, μαζί της φέρνει και όχι μόνο τα Mechanicals της, αλλά και πολλά findings διαλεγμένα από την ίδια για κάθε κιτ. Δεν χρειάζεται να το πούμε, οι τεχνικές που θα μας μάθει εφαρμόζονται απλά παντού!



Ετοιμαστείτε για home decor, altered αντικείμενά, mixed media, scrapbooking, αλλά και journal pages, με εντελώς άλλη διάσταση. Μήπως αναρωτιόσαστε τι δώρα θα φτιάχνατε φέτος τα Χριστούγεννα;

Μένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι τις 12 Νοεμβρίου! Ανυπομονείτε; Εγώ πολύ!

Μυρτώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου