Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Memory Planner Βox Κits - Heidi Swapp

Τα planners έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα! Και από τα πιο όμορφα που κυκλοφορούν είναι αυτά της Heidi Swapp. Feminine, glamorous και ιδανικά, όχι μόνο για να κάνετε planning, αλλά για να φυλάξετε ζωντανή την κάθε σας μέρα! Και πώς γίνεται αυτό, θα πει κάποιος που έχει συνδέσει το planner με καταχώρηση ραντεβού και προγραμματισμό ημέρας.

Η Heidi Swapp, η ειδική στο memory keeping, ήρθε πάλι να μας δώσει την απάντηση. Ακούστε πώς το εξηγεί η ίδια


Η αλήθεια είναι ότι με τους τρελούς ρυθμούς που έχουν οι ζωές μας πλέον, είναι δύσκολο να αφιερώσουμε ώρα και προσπάθεια κάθε μέρα,  για να καταγράψουμε την καθημερινότητα μας - αυτά τα μικρά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα που κάνουν την ζωή μας να έχει νόημα.

"Just write one thing everyday and when they are gathered together in a Memory Planner, it becomes your story, and helps 'stop the blur'." , όπως λέει και η ίδια!

Το ότι η κόρη σας έδεσε πρώτη φορά τα κορδόνια της  μόνη της, ο γιος σας σας ανέβασε τα ψώνια χωρίς να το ζητήσετε ή ο άντρας σας γύρισε με ένα λουλούδι, μπορεί να μην είναι κόσμο-ιστορικά γεγονότα, είναι όμως αυτά που εκείνη την στιγμή και όσες στιγμές τα ξανά θυμηθείτε, θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να νιώσετε μια ζεστασιά. Αυτό, λοιπόν κάνει η Heidi με τα planners της - γι αυτό τα λέει και memory planners - και είναι μια πολύ καλή ιδέα και πάρα πολύ εύκολη στην υλοποίηση της. Θέλει λιγότερο από 5 λεπτά κάθε μέρα και το αποτέλεσμα είναι κάτι που θα το έχετε πάντα!

Και το καλύτερο? Η καινούργια της σειρά, έχει και boxed kits. Δηλαδή, εκτός από το ίδιο το planner, τα εβδομαδιαία και μηνιαία layouts και φυσικά τα όμορφα διαχωριστικά, το κιτ περιλαμβάνει και όλα όσα θα διακοσμήσουν το planner σας και θα το κάνουν πραγματικά μοναδικό. 


Τα κιτ θα τα βρείτε σε δύο εκδόσεις. Η μία περιέχει planner με κρίκους και η άλλη με σπιράλ, για να διαλέξετε όποιο πραγματικά σας βολεύει. 

Αν δείτε τι έχει μέσα το κουτί και αποκλείεται να μην θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας Heidi Swapp planner τώρα αμέσως, αφού σε κάθε συσκευασία θα βρείτε περισσότερα από 800 διαφορετικά στοιχεία για να κάνετε την ζωή σας ομορφότερη!

Και για όσους θέλουν να βολτάρουν στα διάφορα planning systems, έχουμε φτιάξει για εσάς ένα playlist με αγαπημένα βίντεο,  στο κανάλι μας στο you tube! 


Μετά από αυτό, λίγο δύσκολο να αντισταθεί κανείς!
Καλή Οργάνωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου