Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Finnabair Waxes και όχι μόνο!

Συνεχίζουμε την ξενάγηση στα υλικά που ξεχωρίσαμε σε αυτή την παραλαβή, με την αγαπημένη Finnabair, τον Frank Garcia και την υπόλοιπη ομάδα της Prima Marketing,  τα φωτεινά χαρούμενα χρωματα των Pitt αλλά και τα καινούργια gel plates.
                    Finnabair - Art Alchemy Waxes
Ήρθαν επιτέλους τα waxes της Finnabair. Τα νέα "κεριά" της Finnabair είναι στην πραγματικότητα μοναδικές, εκπληκτικές, πάστες που ναι μεν έχουν βάση το κερί αλλά συνδυάζουν 2 εφέ σε ένα προϊόν ανάλογα με την επιφάνεια που θα χρησιμοποιηθούν! Σας κινήσαμε την περιέργεια? Δείτεεδώ το βίντεο που τα παρουσιάζει η ίδια η Finn!  Θα τα λατρέψετε σίγουρα!
                    Frank Garcia - Artisan Powders

Έφτασαν τα νέα χρώματα των  Artisan Powders του Frank Garcia για να προστεθούν στα παλιά και να έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας!  Αν θέλετε να δώσετε μια αυθεντική παλαίωση στις συνθέσεις και τα mixed media έργα σας τότε είναι αυτό που ψάχνετε. Δείτε εδώ πόσο εύκολο ειναι!
                                        Gel Press
Η άλλη μεγάλη προσθήκη στην συλλογή μας είναι τα Gel Press. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης τα δοκιμάσαμε και εντυπωσιαστήκαμε. Η εταιρεία που τα βγάζει είναι αυτή που κατασκεύαζε μέχρι τώρα τα Gelli Plates. Ίδιας ποιότητας και αξιόπιστο όσο ο προκάτοχός του!  Όσοι δεν έχετε πάρει μέχρι τώρα gel plate επωφεληθείτε από την promotional τιμή του και μη το χάσετε!
                         Faber Castel - Pitt Markers
Ήρθαν τα καινούργια χρώματα στους Pitt για να σας ευκολύνουν τη ζωή στις μίξεις, γιατί πράγματι έλλειπε η φωτεινή αυτή γκάμα από την συλλογή.
Να θυμίσουμε για τους καινούργιους της παρέας, ότι είναι india ink, οπότε βάφουν χωρίς να "τρέχουν" ή να φαίνονται από την πίσω πλευρά του χαρτιού, γεγονός που τους κάνει ιδανικούς οχι μόνο για mixed media, αλλά και για να γράφετε ή να ζωγραφίζετε τα planners σας ή να κάνετε coloring!
                    Prima Marketing - Coloring books
Και μια και πιάσαμε το coloring, ταcoloring books της Prima έχουν πραγματικά καλό χαρτί, οπότε μπορείτε να κάνετε θαύματα και όχι απλά να ξεδίνετε! Μετά, μπορείτε να αφαιρέσετε το φύλλο που φτιάξατε και να το χρησιμοποιήσετε από home decor ή κάρτα, μέχρι βάση για το επόμενο mixed media project σας! Οι επιλογές είναι ατελείωτες!


Όλα τα back-in-stock προϊόντα που ψάχνατε καιρό είναι πάλι πλέον στην διάθεσή σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου