Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

7 Gypsies & Idea-ology Highlights!


                      Tim Holtz - Idea-Ology
Tο τελευταίο μέρος της παραλαβής μας είναι αφιερωμένο στο vintage!
Και vintage = Idea-ology και Tim Holtz. Αυτος ο άνθρωπος είναι χαρισματικός και επιμένει στο στυλ του και πολύ καλά κάνει!
Έφτασαν τα καινούργια του διακοσμητικά και διαπιστώσαμε πως τα ephemera που έχει βγάλει έχουν πολύ πιο σταθερό και χοντρό χαρτί από τα παλιά του, οπότε στέκονται πολύ εύκολα στον "αέρα" χωρίς να τσακίζουν.
Αγαπάμε την τάση του στο τρισδιάστατο και στην ξύλινη βάση και περιμένουμε να δούμε πως θα αξιοποιήσετε τα ETC και τα trays!

Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έφτασαν επιτέλους τα καινούρια σετάκια Mini Layered Stencils και πλέον φτάνουν τα 29!! Κάθε συσκευασία περιέχει 3 διαφορετικά stencil για να δημιουργήσετε σε επίπεδα!
                          7 Gypsies Highlights
Κλείvουμε με 7Gypsies ως μέλος πλέον της Canvas Corp, που με την σειράArchitextures, έδωσαν μια νέα πνοή στον χώρο.

Τα ριζόχαρτα τους, δεν είναι απλά ριζόχαρτα, αλλά rub-ons που πιάνουν σε οποιαδήποτε flat επιφάνεια. Ναι, ακόμα και σε γυαλί! Και φανταστείτε ότι το κάθε ριζόχαρτο έχει τόνους από σχέδια αφού είναι
60 χ 40 cm!!!!
Επίσης τα αυτοκόλλητα textures, που βάφονται, μιστάρονται ή χρησιμοποιούνται ως στένσιλ, θα δώσουν άλλη διάσταση στο mixed media!
Μη ξεχνάτε τα Back-In-Stock προϊόντα μας που τελείωσαν και σας τα ξαναφέραμε! Εκεί θα βρείτε και τα αγαπημένα σας Οpal Μagic micas της Finnabair!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου