Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Δώστε σχήμα στο χριστουγενιάτικο χειροποίητο άλμπουμ σας!

 Έχετε βαρεθεί κάθε χρόνο το ίδιο χριστουγενιάτικο άλμπουμ, είτε με κρίκους και διαφάνειες είτε φτιαγμένο εξ'ολοκλήρου απο τα χεράκια σας αλλά και πάλι το ίδιο τετράγωνο σχήμα;


Επειδή είμαι σίγουρη οτι πολλοί θα απαντήσετε θετικά σε αυτήν την ερώτηση, σήμερα θέλω να σας δείξω μερικές εύκολες ιδέες για ένα διαφορετικό αλλά άκρως χριστουγενιάτικο άλμπουμ που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας!


1.Με το Banner Punch Board της WRMK

Διαλέξτε το αγαπημένο σας σετ χριστουγενιάτικων χαρτιών. Κόψτε σημαιάκια στο μέγεθος που επιθυμείτε, δέστε τα σαν να φτιάχνατε γιρλάντα και 'κλείστε' τα όλα μαζί. Διακοσμήστε με φωτογραφίες κτλ και αφού το ολοκληρώσετε φτιάξτε ένα σκληρό εξώφυλλο για να το προφυλάξετε. Να, κάπως σαν αυτό που έφτιαξε η Bea, η οποία πρόσθεσε και κρίκους στο εξώφυλλο της ώστε να είναι σταθερό το μίνι της.


2. Με τον Circle Cutter της EKTools 

Πάλι με τα αγαπημένα σας χαρτιά,  κόψτε κύκλους σε ένα μέγεθος και ενώστε τους με κρίκο! Διακοσμήστε με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά και θα έχετε ένα άλμπουμ σαν μία χριστουγενιάτικη μπάλα!

Εαν θέλετε μπορείτε πριν κολλήσετε τα χαρτιά μεταξύ τους να προσθέσετε ανάμεσα τους και ένα κομμάτι κομμένο σαν το κρεμαστό της μπάλας για να είναι ακόμα πιο τέλειο!

3. Στο χέρι...

Σχεδιάστε στο χέρι το σχήμα ενός δέντρου σε διάφορα μεγέθη και χρησιμοποιήστε το για πατρόν για να κόψετε τα χαρτιά σας!
Αφού τα κόψετε, διακοσμήστε τα και ενώστε τα με κρίκο!
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε σχήματα, όπως αστέρια και δεντρα για ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα...για δείτε εδώ
Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!
Ελπίζω να σας δώσαμε ιδέες και να σας προσφέραμε έμπνευση για να πιάσετε τα χαρτάκια σας και να δημιουργήσετε!

Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου