Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Φτιάχνουμε τα δικά μας Χριστούγεννα!

 Ας φέρουμε την μαγεία των Χριστουγέννων λίγο νωρίτερα φέτος!
 Νομίζω οτι όλοι το χρειαζόμαστε!
Ας μπούμε λοιπόν στον ρυθμό των εορτών με τις πιο μαγικές κατασκευές, φτιαγμένες απο εσένα!



1.μπάλες alcohol inks - δώστε στυλ στις μπάλες σας με χρώματα οινοπνεύματος!
Θα χρειαστείτε γυάλινες μπάλες, τα χρώματα σας και συμπιεσμένο αέρα: επιλέξτε τα χρώματα σας, ανοίξτε το καπάκι της μπάλας σας και ξεκινήστε με μία σταγόνα την φορά! Κουνήστε ελαφριά την μπάλα σας για να κατευθύνετε το χρώμα, 'στεγνώστε' το με το blower και συνεχίστε με το επόμενο χρώμα. Είναι μία διαδικασία που θέλει λίγο χρόνο - ανάλογα βέβαια και πόσα χρώματα θέλετε να χρησιμοποιήσετε - αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!




2.στολίδια από πορσελάνη-μελάνια οινοπνεύματος και φωτιά! - θα χρειαστείτε στολίδια από πορσελάνη, μελάνια οινοπνεύματος καθαρό οινόπνευμα και αναπτήρα: τοποθετήστε το στολίδι σας σε μία βάση, επιλέξτε ένα ή δύο χρώματα οινοπνεύματος και ρίξτε μερικές σταγόνες! Κάντε το ίδιο με το καθαρό οινόπνευμα και τότε 'βάλτε' φωτιά με τον αναπτήρα σας. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
Εννοείται οτι αυτό το diy ΔΕΝ είναι για παιδιά!




3.μπάλες ακρυλικά χρώματα - χρωματίστε τες με ακρυλικά  ή με χρώμα για γυαλί- αν είναι γυάλινες ή από πορσελάνη - και μετά 'σφραγίστε' το χρώμα με mod podge!
Είναι όσο εύκολο ακούγεται και κατάλληλο και για μικρότερα χεράκια!


4.μπάλες sharpie - εννοείται ότι και εδώ μπορείτε να 'παίξετε' με τα αγαπημένα sharpie!



5.μπάλες chalk paint - μεταμορφώστε παλιές μπάλες με χρώματα κιμωλίας: απλά βάψτε τες με το αγαπημένο σας χρώμα, περιμένετε να στεγνώσει και εαν θέλετε μπορείτε και να τρίψετε λίγο με λεπτό γυαλόχαρτο για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα!



6.στολίδια χρώμα μαυροπίνακα - χρωματίστε ροδέλες ξύλου με χρώμα μαυροπίνακα και με άσπρο μαρκαδόρο. Μπορείτε να γράψετε όνομα, συναίσθημα ή απλά ζωγραφίστε κάποια μικρή χριστουγεννιάτικη εικόνα.
Απο τα αγαπημένα μας diy για όλη την οικογένεια!




7.διακοσμητικά από ρητίνη - διαλέξτε το καλούπι - εμείς αγαπάμε της Prima, Sugar Cookie - και με την βοήθεια της ρητίνης, χρωμάτων και πρόσθετων, glitter ... δημιουργήστε μία ολόκληρη συλλογή από διακοσμητικά για το δέντρο σας!



8..στολίδια από πηλό - θα χρειαστείτε καλούπια και χρώματα ακρυλικά ή μαρκαδόρους sharpie.
Είναι και αυτό ενα πολύ δημιουργικό diy για όλη την οικογένεια!





Αυτά λοιπόν και για σήμερα! 
Ιδέες για χειροποίητα και πολύ δημιουργικά στολίδια!
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, να είστε όλοι καλά!
Φιλιά!






όλες οι φωτογραφίες είναι απο το pinterest!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου