Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

October Winners!!

Kαλησπέρα στην όμορφη παρέα!

Καλό και δημιουργικό μήνα να έχουμε!
Πως περνάει έτσι ο καιρός; Πότε ανέβηκε η πρόκληση....πότε φτάσαμε στη μεγάλη μέρα που θα ανακοινώσουμε τις νικήτριες, ούτε που το καταλάβαμε! Ελπίζουμε να περνάει και για εσάς γρήγορα ο καιρός , μα πάνω από όλα να τον αξιοποιείτε κάνοντας όμορφα πράγματα με τα scrapbook-ο-υλικά σας!

Χαιρόμαστε πραγματικά που συνεχίζετε και συμμετέχετε στα challenges μας κάθε μήνα και ομορφαίνετε με τον τρόπο σας τo blog μας! Oι δημιουγίες σας είναι πραγματικά η μία καλύτερη από την άλλη!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!!!

Είστε έτοιμες;

Η νικήτρια της πρόκλησης του μήνα είναι ...

Winner of this months' challenge and guest designer for our next challenge is...


Thank you Lydia for your wonderful layout! It is gorgeous!! Hope to see you again in our wall of fame!Για ακόμη μια φορά η Zinia ομορφαίνει τον τοίχο μας με αυτή την εντυπωσιακή δημιουργία!
Ένα φοβερό στεφάνι από την Ιουλία σε φθινοπωρινά χρώματα μας έκλεψε την καρδιά!!!Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς γι'αυτό το mixed media layout?!! E κ π λ η κ τ ι κ ό!


What a wonderful altered item! Totally in Autumn mood!


Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες!!!
Congratulations  to all and thank you so much for playing with us this month!
Πάρτε το 
Badge σας από δίπλα ;)

Congratulations girls!! Grab your badge ! 


Kαι φυσικά είχαμε και την καθιερωμένη μας κλήρωση ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές και νικήτρια του μήνα είναι η... We are very happy to have you join us as a Guest DT member for our next challenge! Keep on Crafting!!!

3 σχόλια :