Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Trick Or Treat? By Tatiana

Και μιας και τελειώνει και ο Οκτώβριος... και βλέποντας τα φύλλα στο κήπο μου να έχουν κιτρινίσει, να πέφτουν και να γίνονται σωροί ολόκληροι, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να τα αξιοποιήσω ή έστω να χρησιμοποιήσω λίγα από αυτά..

Βρήκα λοιπόν ένα παλιό βάζο και σκέφτηκα να τα κολλήσω πάνω του.. η αλήθεια είναι ότι είναι μια απλή διαδικασία αλλά όσο να'ναι έχει κι αυτή τα κολπάκια της.. ;)

Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν 3 όλα κι όλα.. στην αρχή.. ;)


- Φύλλα από την μουριά στον κήπο μου
- Ενα άδειο βάζο διάφανο
- Κόλλα decoupage

Ξεκίνησα με το να περάσω όλο το βάζο με την κόλλα decoupage.


Στην συνέχεια άρχισα να κολλάω τα φύλλα διάσπαρτα πάνω στο βάζο.. τα φύλλα σε κάποια σημεία ίσως χρειαστεί να κοπούν για να κολληθούν καλύτερα αλλά και για να φύγουν τα χοντρά τους σημεία όπως είναι αυτά κοντά στο κοτσάνι τους..
Όπως βλέπετε και στην εικόνα στην κυριολεξία τα "έπνιξα" μέσα στην κόλλα.


Τα φύλλα δεν κολλήθηκαν εντελώς.. άφησα ορισμένα σημεία να πετάγονται διότι - ως συνήθως κατά την διάρκεια μιας δημιουργίας μου έρχονται επιπλέον ιδέες.. Οπότε ανάμεσά στα "πετάγματα σφήνωσα κάποια κουρελάκια υφάσματος που είχα για περισσότερο εφέ.. κόλλησα και ένα μικρό καπελάκι μάγισσας που έφτιαξα με ένα κομματάκι χαρτόνι..

Όταν στέγνωσε η κόλλα σε ολόκληρο το βάζο, έβαλα μέσα ένα ψεύτικο κεράκι και... BOO !Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι πολύ εύκολη και ελπίζω πραγματικά να προσπαθήσετε να την φτιάξετε.. 

1 σχόλιο :