Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Νέες Αφίξεις - Planners για τη νέα χρονιά, Sweet Dixie Dies και δεκάδες ακόμη καινούρια καλούδια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα που ανοίγουν και τα σχολεία, ξεκινά πλέον επισήμως το 2018. Οι δραστηριότητές μας ολοένα και αυξάνονται, που σημαίνει ένα πράγμα: Εδώ χρειάζεται οργάνωση!

Το αγαπημένο girlie accessory είναι πλέον απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας.  Τα νέα planners που κατέφτασαν, είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο, και τόσο ξεχωριστά για να καλύπτουν τις ανάγκες της καθεμιάς μας! 


Τα Carpe Diem δε θέλουν συστάσεις, μας έρχονται όμως σε νέο Personal μέγεθος για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Επιπλέον είναι γεμάτα με ό,τι χρειάζεστε για την οργάνωσή σας.  Στο site της Simple Stories, μπορείτε να απολαύσετε ένα virtual ξεφύλλισμα του νέου planner, κι αν δε σας φτάνουν τα 403! τεμάχια που περιέχει μέσα, η Simple Stories προσφέρει και πακέτα free printables.
Aκόμη ένα personal που ξεχωρίζει για τη φινέτσα και την ποιότητά του, είναι το Webster's Pages - Color Crush. Μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες στο blog της Webster's Pages, καθώς και να απολαύσετε την πολυτέλεια στο εσωτερικό των planners.







Κι ενώ τα personal είναι για το δρόμο, τα American Crafts 2018 ήρθαν και είναι πληθωρικά και χορταστικά! Σε μέγεθος desktop 
 21.25Χ27.5 cm, είναι η ιδανική λύση για multitask κορίτσια, που χρειάζονται έξτρα χώρο για την οργάνωσή τους. 

Μαζί με τα planners, έχουν έρθει και πάρα πολλά accessories, που πραγματικά θα σας ξεμυαλίσουν! Πολύ εντυπωσιακά είναι τα Josefina Planner Shaker Pockets αλλά και τα νέα planner kits της Prima.

Τι άλλο με έχει ξετρελάνει από τις νέες παραλαβές? Οι πανέμορφες μήτρες της Sweet Dixie, που είναι συμβατές με τις περισσότερες μηχανές  κοπής, αλλά και τα embossing powders της ίδιας εταιρείας.

Πολύ ενδιαφέρουσα η νέα σειρά Vision της Strathmore. Εξειδικευμένα pads για ακουαρέλα, sketch, drawing, αλλά και τα καινούρια mixed media μπλοκς με χαρτιά  Toned Grey και Toned Tan, με vellum φινίρισμα, ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει light και dark media. Και καινούριο Ink Jet Translucent Vellum 8.5"X11" από την ίδια εταιρεία.
Κι ακόμη νέα scrapbooking paper pads από Prima Marketing, DCWV, Kaisercraft και πολλά άλλα. Πολύ ξεχωριστό το Cosmo Cricket Single-Sided Paper Pad - Watercolor, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά έργα!
Πολλά νέα σετ πινέλων από την Royal & Langnickel, αλλά και must τα blending brushes της Tonic Studio. Όσες είστε λάτρεις των distress inks και distress oxides, σας λέω ότι βρήκατε το απόλυτο blending tool!







Για το τέλος φυλάω τα καινούρια καλούπια Iron Orchid Designs - ειδικά η γοργόνα με έχει ξετρελάνει! Αλλαααά και τα νέα Iron Orchid Designs Decor Transfer Rub-Ons!

Όλη τη μέρα να γράφω, δε θα μου φτάσει για να σας τα περιγράψω όλα! Πάρτε μια κούπα καφέ και μπείτε στο e-shop να απολαύσετε όλα τα νέα προϊόντα! Αν και είμαι σίγουρη ότι σε λίγες μέρες, θα έχουμε κι άλλες αφίξεις! Και να θυμάστε ότι το κατάστημα της Καλλιθέας, θα ξανανοίξει μετά τις 15 Γενάρη.

Πολλά φιλιά


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου