Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Νέο Προϊόν - Cosmo Cricket Watercolor Paper Pad

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να περάσατε όλες ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να βρήκατε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας!

Το Σάββατο κατάφερα να ξεκλέψω μια-δυο ώρες, για να χαζέψω τις νέες αφίξεις του e-shop. Εκεί λοιπόν, που ανοιγόκλεινα παραθυράκια, έπεσε το μάτι μου σε ένα υπέροχο watercolor pad από την Cosmo Cricket.



Αυτό το μπλοκ, είναι πραγματικά μοναδικό, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πανέμορφο watercolor project,  πολύ γρήγορα και πανεύκολα!

Το μυστικό είναι ότι κάθε φύλλο έχει ήδη πάνω του ένα σχέδιο με foiling ή embossing.  

Το μπλοκ έχει 12 watercolor φύλλα:  6 από τα οποία είναι διάστασης 20 x20 cm σε διαφορετικά σχέδια και άλλα 6 που περιέχουν 34 cut-outs για να δημιουργήσετε τους συνδυασμούς που θέλετε!




Με το που θα αγγίξετε αυτά τα "μαγικά" φύλλα με χρώμα, το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Η ποικιλία σε χρώματα ακουαρέλας είναι πολύ μεγάλη, αλλά προσωπικά θα "πάντρευα" το Cosmo Cricket Pad με τα Pastel Dreams Confections της Prima.






Και για να το κάνετε υπερπαραγωγή, super Shinny and Shimmery, δεν έχετε παρά να ανοίξετε μια παλέτα Prima Metallic Accents Semi-Watercolor

Ότι κι αν κάνετε με τις σελίδες αυτού του μπλοκ, το σίγουρο είναι ότι θα παίξετε με τις ακουαρέλες σας και θα απολαύσετε ένα υπέροχο artsy αποτέλεσμα! 

Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε από wall decor εως κάρτες, custom planner inserts, collage cut-outs, tags κι ό,τι άλλο εσείς θέλετε!

Φανταστείτε το! Μπορείτε να φτιάξετε ένα πανέμορφο project μόνο με ένα μπλοκ και μια παλέτα με χρώματα!





Ελπίζω αν σας κέντρισα το ενδιαφέρον και να πειραματιστείτε με τις ακουαρέλες σας. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το κάνετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε μια και δε χρειάζεται να έχετε εκατοντάδες πράγματα γύρω σας. 

Μείνετε κοντά μας γιατί έχουμε και πολλά άλλα να σας δείξουμε!

Πολλά φιλιά


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου