Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Γιατί καλοκαίρι = tie-dye με προιόντα Tulip!

Είναι το απόλυτο trend και του φετινού καλοκαιριού...το είδαμε στις πασαρέλες, το είδαμε να το φοράνε celebrity και το βλέπουμε και σε όλα τα καταστήματα... Ο λόγος για ρούχα και αξεσουάρ με την τεχνική tie-dye!


Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορείτε, με προιόντα  tie-dye της Tulip, να μεταμορφώσετε απλά βαμβακερά ρούχα - όπως μπλουζάκια, παντελόνια, σορτς, φόρμες γυμναστικής... - και αξεσουάρ σε κάτι το μοναδικό! Διαλέξτε το ή τα χρώματα και το σχέδιο που θέλετε να 'αποτυπώσετε'... και έτοιμοι!


Ξεκινήστε διαλέγοντας τι θα 'βάψετε'.

Ιδανικά θέλουμε βαμβακερά, απο μπλουζάκια και σορτσάκια μέχρι πετσέτες θαλάσσης, τσάντες και κάλτσες! Δικά σας, αλλά και των παιδιών! Για εσάς ή για δώρο! Κάτι που έχετε ήδη και το βαρεθήκατε, ή κάτι που θα αγοράσετε για τον σκοπό αυτό! 

Σειρά έχει να διαλέξετε σχέδιο...Τρία είναι τα απόλυτα αγαπημένα, και ίσως και ιδανικά για αρχάριους και παιδιά! Αυτά είναι το spiral, το bullseye και το crumple...




Από προσωπική εμπειρία, σημαντικό είναι να είστε οργανωμένοι σωστά! 
Πριν ξεκινήσετε να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε για να μην χάνετε χρόνο!
Και να προστατέψετε τα ρούχα που φοράτε, τα χέρια σας αλλά και τον χώρο που θα 'παίξετε', γιατί σας το εγγυώμαι, θα παίξετε και θα περάσετε τέεελεια!
Εμείς είχαμε χωρίσει το τραπέζι σε τρία μέρη, δοκιμάσαμε και τα τρία σχέδια! Είχαμε λοιπόν τρείς λεκάνες με νερό ώστε τα είδη που θα μεταμορφώναμε να είναι υγρα, είχαμε λαστιχάκια αλλά και πλαστικές σακούλες έτοιμες για το κάθε μπλουζάκι ξεχωριστά.

Και είχαμε και τα χρώματα!

Το φοβερό με την τεχνική του tie-dye είναι ότι το αποτέλεσμα είναι απίθανο είτε χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα είτε τρία είτε παραπάνω...
Δείτε τι εννοώ 👇






Καταλάβατε τι εννοώ; Πόσο διαφορετικό είναι το αποτέλεσμα με ένα χρώμα και με παραπάνω! Οπότε εαν είστε τύπος πιο 'μονόχρωμος' τότε διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και παίξτε μόνο με τα διαφορετικά σχέδια! Εαν απο την άλλη, είστε φουλ στο χρώμα, the more the merrier 😁, τότε δώστε του να καταλάβει!


Με το ίδιο κιτ...εγώ χρησιμοποίησα μόνο ένα χρώμα, η κόρη μου όλα 😋


Δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε και συνέχεια 'πινάρουμε' ιδέες για την επόμενη φορά! Έχουμε μαζέψει κάλτσες αλλά και καπέλα, πετσέτα θαλάσσης και τσάντα...


Εσείς; 😊


Αυτά λοιπόν και για σήμερα!

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα! Μέχρι τότε, να περνάτε καλά!

Φιλιά!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου