Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

3 Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε τα δώρα σας μοναδικά με το Word Punch της WeRMemoryKeepers!

 Καλημέρα! πάλι εδώ, και σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε 3 ιδέες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lowercase Word Punch της WRMK για τα αμπαλάζ δώρων σας... εξάλλου οι  γιορτές είναι πλέον προ των πυλών και πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε!


Αγαπάμε το συγκεκριμένο εργαλείο γιατί πραγματικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πάρα πολλά projects, απο layouts μέχρι περιτύλιγμα αλλά και στα planner μας!

1. Tags


Κόψτε το tag σας στο χαρτί της επιλογής σας, και 'κόψτε' το μήνυμα σας κατευθείαν σε αυτό! Μπορεί να είναι απλά το όνομα του παραλήπτη αλλά, ανάλογα και με το μέγεθος του tag, μπορείτε να προσθέσετε και μία γλυκιά λέξη! Ακολουθώντας τις οδηγίες που έρχονται με το εργαλείο, μπορείτε να αυξήσετε η να μειώσετε το κενό ανάμεσα στα γράμματα.

Προσθέστε κάποιο διακοσμητικό, την κορδέλα σας και έτοιμο το tag!




2. Banner


Διαλέξτε μία λωρίδα χαρτιού που να ταιριάζει με το χαρτί περιτυλίγματος σας και με την κορδέλα που θα χρησιμοποιήσετε, κόψτε την στο μέγεθος που επιθυμείτε, εδώ είναι ίση σε μήκος με το πακέτο, και 'κοψτε' το μήνυμα σας! Αυτή είναι μία πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα! 

Αφού τηλίξετε το πακέτο σας με την κορδέλα, κολλήστε με ταινία διπλής όψεως την λωρίδα με το μήνυμα σας και στολίστε! 



3. Κονκάρδα 

Για αυτήν την ιδέα θα χρησιμοποιήσουμε και το καινούριο εργαλείο της WRMK, το Button press: ένα εργαλείο που φτιάχνει κονκάρδες με χαρτιά ή φωτογραφίες της επιλογής σας! Μείνετε συντονισμένοι γιατί για αυτό το εργαλείο θα σας μιλήσουμε σύντομα σε ένα επόμενο ποστ!

Εδώ λοιπόν, αυτό που θα κάνουμε είναι να 'κόψουμε' το μήνυμα μας με το word punch και να χρησιμοποιήσουμε τα γράμματα μόνο. Τα οποία στην συνέχεια θα κολλήσουμε, με το θαυματουργό στυλό κόλλα, στην κονκάρδα μας! Εννοείται οτι εαν δεν έχετε κονκάρδα μπορείτε να ντύσετε κάποιο στρογγυλό διακοσμητικό, ένα κουμπί ίσως, με ύφασμα ή washi tape και να δημιουργήσετε κάτι αντίστοιχο!


Θα φτιάξουμε και μία ροζέτα απο χαρτί, κόβοντας 2 λωρίδες χαρτιού 4εκ. Χαρακώνουμε κάθε 1εκ και κολλάμε τις 2 λωρίδες μεταξύ τους. Πάνω στην ροζέτα θα κολλήσουμε την κονκάρδα, την οποία και διακόσμησαμε με αυτοκόλλητα. Και έτοιμο!



Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας;
Ελπίζουμε πραγματικά να σας ενέπνευσαν! Πολύ θα χαρούμε να δούμε δημιουργίες σας με το συγκεκριμένο εργαλείο, εαν θέλετε μπορείτε να μας κάνετε ταγκ όταν τις ανεβάζετε στα social media!


Αυτά λοιπόν για αυτήν την εβδομάδα!
Φιλιά!







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου