Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

5ο crop του ScrapsnPiecesΤo scrapbooking crop του Scraps n Pieces, είναι μια γιορτή, όπου μαζεύονται από όλη την Ελλάδα, άνθρωποι που αγαπάνε το scrapbooking. Είναι μια μέρα που περναμε όμορφα, ξεδίνουμε, ανανεώνουμε παλιές φιλίες και γνωρίζουμε καινούργιους φίλους, και φυσικά δημιουργούμε όλοι μαζί παρέα!Δεν εχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι στο σπορ - το σίγουρο είναι ότι φεύγοντας θα γνωρίζεις πολλά περισσότερα από ότι πριν έρθεις. Και αυτό όχι γιατί γίνεται κάποιο μάθημα, αλλά γιατί είμαστε μια κοινότητα που αγαπάει να δημιουργεί σε ομάδες και χαίρεται να ανταλλάζει ιδέες και γνώσεις.

Πάντα έχουμε κιτ στο κροπ, αλλά ο καθένας μπορεί να φέρει και ότι project θέλει, για να το δείξει, να το τελειώσει ή να πάρει ιδέες γιατί κάπου έχει κολλήσει. Το κροπ δεν έχει κανόνες - ο σκοπός είναι να περάσουμε όμορφα και να δημιουργήσουμε παρέα.
Αυτή το φορά δυσκολευτήκαμε αφού με τα μέτρα για την πανδημία, αναγκαστήκαμε να το αναβάλουε 3 φορές! Τελικά τα καταφέραμε την Κυριακή 14 Ιουνίου και μαζευτήκαμε στο studio στον Αγ.Δημήτριο, ο οποίος ήταν έτσι διαμορφωμένος ώστε να πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας!


Φυσικά είχαμε κιτ και μάλιστα όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά! Φτιάξαμε ένα mini album απο την σειρά memory hardware της Prima και το διακοσμησαμε με χαρτιά απο τις συλλογές της αγαπημενης Karola Witczak ! Είχαμε προσθέσει και διάφορα διακοσμητικά, όπως αυτοκόλλητα, chipboard και λουλούδια ώστε το μόνο που χρειαζόντουσαν οι φίλες μας, ήταν οι φωτογραφίες που είχαν φέρει μαζί τους!Δείτε μερικές φωτογραφίες απο τα κορίτσια
επι του έργου!
Και για τις όσες δεν τα κατάφεραν να έρθουν, είχαμε στήσει
ενα facebook room και είμασταν live καθ'ολη την διάρκεια του κροπ!
Εννοείται οτι παίξαμε τα παιχνίδια μας,
κάναμε κληρώσεις και πήραμε τα δωράκια μας, όπως σε καθε crop! Αυτή τη φορά λίγο διαφορετικά για να συμμετέχουν και τα κορίτσια απο το σπίτι, αλλά με την ίδια διάθεση και χαρά που έχουμε πάντα!Και γενικά περάσαμε, για άλλη μία φορά,
πολύ ωραία, παρόλες τις δυσκολίες της εποχής!Δείτε και μερικές δημιουργίες... Το καθε αλμπουμάκι είναι μοναδικό σαν την κοπέλα που το έφτιαξε, αλλά είναι όλα υπέροχα!


Μέχρι την επόμενη φορά,
να περνάτε όμορφα και να
δημιουργείτε πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου