Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Winter Canvas με Video Tutorial από την Dt coordinator

Καλημέρα και πολύ καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι!

Αυτή η περίοδος μετά τις γιορτές κύλησε σα νεράκι και είχαμε να κάνουμε τόσα πράγματα που ούτε που κατάλαβα πως κοντεύουμε να φτάσουμε στην Καθαρά Δευτέρα!Επειδή όμως σας έχω πάντα στο μυαλό μου και είδα ότι πολλές από εσάς ετοιμάζεστε να παίξετε στην πρόκληση που ναι ναι ναι θα είναι ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, σήκωσα μανίκια το Σαββατοκύριακο κι έφτιαξα ένα καμβαδάκι με το χειμωνιάτικό μας θέμα - BABY IT'S COLD OUTSIDE!


Ιδού λοιπόν my Mixed Media Winter Canvas 

Βρείτε λίστα με τα υλικά στο τέλος της ανάρτησης.
 Σας το έκανα και βιντεάκι, γιατί ξέρω ότι πολλές από εσάς όταν βρίσκετε χρόνο για λίγη χαλάρωση, κάνετε τις βολτίτσες σας μέσα στο Youtube χιχιχι. 
Προσέξτε, τα βιντεάκια είναι δυο: 


 Part 1, όπου θα δείτε τον καβμά


Part 2, όπου φτιάχνω τις στρογγυλές ετικετούλες με τις χιονονιφάδεςΣτο project αυτό χρησιμοποίησα και συνδύασα προϊόντα από τις διάφορες σειρές της DecoArt. Είναι πραγματικά θαυμάσιο πως τα χρώματα και τα mediums αυτής της εταιρείας ταιριάζουν και "παντρεύονται" τόσο εύκολα σε ένα έργο!Αυτό που απόλαυσα περισσότερο είναι ότι δούλεψα εντελώς ελεύθερα, όπως θα δείτε, χρησιμοποιώντας ελάχιστα εργαλεία: το brayer μου, ένα παλιό πινέλο, μια σπατουλίτσα κι ένα σφουγγαράκι. Ήθελα να φτιάξω κάτι που να "βγάζει" μια χειμωνιάτικη αίσθηση σαν σύνολο, χωρίς να παιδευτώ με λεπτομέρειες. Και πραγματικά σας το προτείνω! Καθίστε στο γραφείο σας και πάρτε κοντά σας μόνο λίγα πράγματα. Δουλέψτε τη δημιουργία σας ελεύθερα και αυθόρμητα και θα δείτε πόσο θα σας αρέσει στο τέλος!Ελπίζω να σας αρέσει και να σας κέντρισε για να παίξετε μαζί μας σήμερα κιόλας! Βάλτε τη δημιουργία σας στην πρόκλησή μας και γίνετε η επόμενη Guest Designer του Scraps N Pieces!


Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

Πολλά φιλιάΥλικά

- DecoArt Media Fluid  Prussian Blue Hue
- DecoArt Media Fluid  Phthalo Blue
- DecoArt Media Fluid   Paynes Grey
- DecoArt Media Mister Yellow and Blue
- DecoArt Media  Black Gesso
- DecoArt Media  Crackle Paste
DecoArt Media  Black Modeling Paste
- Americana Decor Ultra Matte Varnish
1 σχόλιο :

  1. Υπέροχο έργο και τόσο κατατοπιστικό video tutorial! Σε ευχαριστούμε πολύ! Είσαι έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή