Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Tab Punch Board από τη We R Memory Keepers!


Πόσες φορές έχουμε βρει το τέλειο χαρτί και θα θέλαμε με ένα μαγικό τρόπο να το βάλουμε στο Planner μας ως διαχωριστικό ή πόσες άλλες δεν έχουμε κοιτάξει με απελπισία τα scraps από τα χαρτιά scrapbooking μας μονολογώντας πως πρέπει να βρεθεί άμεσα ένας τρόπος να αξιοποιηθούν!


Tο να αξιοποιείς ξανά και ξανά ένα υλικό κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο είναι άκρως δημιουργικό! Αυτή δεν είναι και η έννοια του scrapbooking? Να αξιοποιούμε τα "σκουπίδια" μας και να τα μετατρέπουμε σε τέχνη?


Τώρα πια μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα χαρτάκια και να φτιάξουμε υπέροχα και μοναδικά διαχωριστικά για το planner μας και όχι μόνο!! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το Tab Punch Board της We R Memory Keepers . Μη ξεχνάτε πως η τελευταία λέξη της μόδας στο scrapbooking είναι τα διάφορα διακοσμητικά σε σχήμα διαχωριστικών! Κι έτσι και upcycling κάνουμε στο paper stack μας και πρωτοτυπούμε έχοντας μοναδικά σχέδια στο εσωτερικό του planner μας και στις δημιουργίες μας γενικότερα!Σκεφτείτε πόσα από τα  υπέροχα χαρτιά που αγοράσατε, καταλήγουν είτε στα σκουπίδια είτε παραπεταμένα σε κάποιο ντουλάπι, ενώ θα μπορούσαν να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι των ομορφότερων δημιουργιών μας!

Μα πως ακριβώς χρησιμοποιείται αυτό το περιβόητο tab punch board και τι ακριβώς κάνει;

Είναι ένα εργαλείο που με ακρίβεια θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα planner σας και τα paper project σας όπως εσείς θέλετε! Δημιουργεί μικρά, μεσαία και μεγάλα tabs σε οποιαδήποτε σελίδα από 10 εκ. ως 30.5 εκ. Μάλιστα έχει ενσωματωμένο paper trimmer αλλά και corner rounder για να έχετε πάντα καλαίσθητα τελειώματα σε ό,τι φτιάξετε! Δείτε πόσο απλό είναι στη χρήση του στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!!!
Και αν ακόμα δεν έχετε εντυπωσιαστεί, με το παρακάτω tutorial από την Tessa Buys, θα ανακαλύψετε όλα του τα μυστικά και θα το αξιοποιήστε στο μέγιστο στις δημιουργίες σας!
Κλείνουμε με ένα χρήσιμο freebie - σκονάκι για τα tabs σας και ένα μικρό κολπάκι για να έχετε πάντοτε μαζί με το planner σας τα αγαπημένα σας washi tapes! Eξ'αιτίας του όγκου τους πάντα καταφεύγουμε να έχουμε μονάχα ένα μαζί μας, αλλά όχι πια! 

Δεν είναι φοβερή ιδέα και άκρως space saving ?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου