Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Project Life by Aliki Cavras - July

Μπήκε και ο Ιούλιος και έχουμε καινούρια πρόκληση!
Εγώ δεν θα σας βάλω πρόκληση αυτό το δίμηνο...αλλά ελπίζω με τις τόσες σελίδες που θα σας δείξω να σας βάλω λίγο στο 'τριπάκι' του ProjectLife και να αρχίσω να βλέπω και τέτοιες δημιουργίες στην σελίδα μας στο facebook!

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω ότι έχω φτιάξει απο τα μέσα Ιουνίου. Άλλαξα και μέγεθος άλμπουμ, πέρασα στο αμέσως επόμενο, δηλαδή στο 9X12in, και αν και ζορίστηκα λίγο στην αρχή τελικά μου αρέσει πολύ που έχω πιο πολύ χώρο σε μία διαφάνεια!

Η σειρα με την οποία δουλεύω είναι η εξής...

1)Διαλέγω τις φωτογραφίες απο το κινητό (πλέον αποκλειστικά με το κινητό φωτογραφίζω!)
2)Eκτυπώνω στο σπίτι, έχοντας αποφασίσει για το μεγεθος της κάθε μίας ανάλογα με την σημασία που θέλω να τους δώσω
3)Bάζω στις θήκες
4)Διαλέγω κάρτες προσπαθώντας να συνδυάσω χρώματα και σχέδια
 5)Γράφω στην γραφομηχανή το εμφανές journaling και στο χέρι αυτο που δεν φαίνεται, πάντα πίσω απο τις φωτό και τις καρτούλες
6) Θα σφραγίσω! -καινούρια μανία-!
Και τέλος , 7) θα διακοσμήσω όσο παίρνει!

Εσείς με τι σειρά δουλέυετε?
Πολύ θα ήθελα να μάθω, ίσως εαν ανοίγαμε μία συζήτηση στην ομάδα, τι λέτε?Για να δούμε λοιπόν τι έφτιαξα αυτες τις τελευταίες εβδομάδες..
Αυτά λοιπόν και απο εμένα ! Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι, να περνάτε καλά, να δημιουργείτε αναμνήσεις και να τις καταγράφετε! 
Σας φιλώ!

1 σχόλιο :

  1. !!! Εκπληκτικό, Μπράβο !!! Τόσες και τόσες φωτογραφίες βγάζουμε και μένουν μέσα στα μηχανήματα μέσα σε άπειρα 0 και 1 καταγεγραμμενες μέχρι που παθαίνουν κάτι και χάνονται όλα... Το πρώτο βήμα είναι να εκτυπώνονται οι καλές φωτό να μη χάνονται. μετά τα υπόλοιπα αρτιστικά ας τα κάνει η Venea! Ακούς? φου φου, ενα δυο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή