Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Παιδικό Challenge - Δώστε στα παιδιά τα υλικά τους και αφήστε να παίξουν μαζί μας

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν στη μέση του και με όλα αυτά που μας συμβαίνουν δεν το έχουμε καταλάβει καθόλου. Οι μεγάλοι ριγμένοι του φετινού καλοκαιριού , είναι τα παιδιά, που με όλα όσα συμβαίνουν έχουν χάσει το γέλιο, το παιχνίδι και τα περισσότερα ακόμα και τις διακοπές τους.Γι αυτό κι εμείς εδώ στο scraps n pieces, καλούμε όλα τα παιδιά από 4 μέχρι 14 χρονών, να πάρουν τα υλικά τους και να δημιουργήσουν κάτι για το καλοκαίρι τους . Μια κάρτα, ένα scrapbooking layout, atc ή tag, μια σελίδα art journal, έν καμβαδάκι mixed media ή ακόμα ένα altered item
Αφήστε τη φαντασία τους να οργιάσει.  Να μετατρέψουν το καλοκαίρι σε τέχνη και να περάσουν καλά. 

Εμείς στο τέλος του διαγωνισμού θα κληρώσουμε τρία διαφορετικά δημιουργικά παιδικά κιτ ανάμεσα στους συμμετέχοντες και θα τα στείλουμε στους νικητές με τις καλύτερες ευχές μας. Και φυσικά η σχεδιαστική μας ομάδα θα διαλέξει και τις πέντε καλύτερες συμμετοχές και θα σας  τις παρουσιάσουμε στο blog μας.


Οι κανόνες είναι οι ίδιοι με τα κανονικά μας challenges και μπορείτε να τους βρειτε στο αντίστοιχο tab. Μην ξεχάσετε, δίπλα στο όνομα του παιδιού, να μας γράψετε και την ηλικία του. Το κάθε παιδί μπορεί να έχει πάνω από μια συμμετοχές, αλλά με διαφορετικό τύπο δημιουργίας (πχ art journaling και altered item)

Καλές δημιουργίες σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου