Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

February Challenge mid month DT reveal

Καλημέρα!!! 

Λες και το ξερε ο μήνας ότι θα έχουμε χιονισμένη, καραχειμωνιάτικη πρόκληση και έχει ασπρίσει όλη την Ελλάδα! Κρύοοοοοο τρελό, χιόνια, πλατείες... χαμός γίνεται αλλά εμείς το χαβά μας! Δημιουργία και χαρά, αντίδοτο στην τρέλα με τη δική μας τρέλα :) 

Ας θυμηθούμε την πρόκλησή μας:  


Η πρόκληση του Φεβρουαρίου, 
με ένα καταπληκτικό moodboard από την Helen Hapsi: 


Baby, it's cold outside! Σας δείξαμε τις μισές δημιουργίες της υπέροχης ομάδας αυτού του μήνα και σήμερα θα σας δείξουμε και τι έφτιαξαν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια :)

Πρώτα οι επόμενες δύο υπέροχες guest designers

Οι δύο guest designer αυτού του μήνα 
και νικήτριες της πρόκλησης του Δεκεμβρίου, 
με τυχαία σειρά:  

 Ερίνα

Εντάξει το έχετε δει κι εσείς ότι η Ερίνα είναι μόνιμα στις αγαπημένες μας δημιουργίες, το κορίτσι "ζωγραφίζει" με τα ταλαντούχα της χεράκια! Ευχαριστούμε πολύ Ερινάκι, είσαι φανταστική!
Mary  


Η Μαίρη θεωρεί τον εαυτό της αρχάρια... για δείτε τη σύνθεση! Καταπληκτική!!!! Μπράβο κοριτσάκι, πανέμορφη, χειμωνιάτικη και πολύ δυνατή η σελίδα σου, χαιρόμαστε πάρα πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!!******************************************************************

Για να δούμε λοιπόν τι δημιούργησαν και τα υπόλοιπα κορίτσια του DTΜε ένα καταπληκτικό layering, η Αθανασία έφτιαξε αυτή την υπέροχη σύνθεση, με textures, διακοσμητικά και φωτό τέλεια συνδυασμένα! Μπράβο κουκλίτσα!

Φωτιά στα κόκκινα από τη Βάλια αυτό το μήνα, με μία κουκλίτσα στη φωτό και χρώματα που με τις αντιθέσεις τους φτιάχνουν μία υπέροχη σύνθεση! Μπράβο κοριτσάκι :) 


Αmy Petrou

Παρόλο που δεν είμαι καθόλου φαν του Αγ. Βαλεντίνου, αυτόν τον καιρό με έχουν πιάσει οι αγαπούλες μου, αλλά φταίει το κρύο που είναι καιρός για δύο ;) Art journaling page με βάση τα χρώματα της πρόκλησης.


Ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν οι δημιουργίες της σχεδιαστικής μας ομάδας
 και να ξεκινήσετε κι εσείς τη δική σας δημιουργία!

Ελάτε να μας επισκεφθείτε στις

15/02/2015 για το mid-month tutorial 

και

26/02/2015 για ένα tutorial με την Μυρτώ


Να περνάτε καλά και να δημιουργείτε! 


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε :)
Αφήστε μας ένα σχόλιο εδώ ή στείλτε μας μήνυμα στο scrapsnpiecesgr@gmail.com

1 σχόλιο :