Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Mixed Media Πειρατικό Μπουκάλι από τη Βίκυ Βαρβαδούκα

Γεια σας αγαπημένες φίλες και φίλοι του Scraps N Pieces!

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, όπου το καλοκαιράκι  θα δώσει σιγά σιγά τη θέση του στο γλυκό και μελαγχολικό φθινοπωράκι…

Ακόμη όμως είμαστε στις ακρογιαλιές κι απολαμβάνουμε τον Ελληνικό λαμπερό ήλιο. Πείτε μου αλήθεια πόσες και πόσοι από εσάς - ειδικά όταν ήσαστε παιδιά -  ονειρευόσαστε πειρατικά καράβια και χάρτες θησαυρών μέσα σε μπουκάλια!
Εκεί που παίζατε όλοι στις αμμουδιές, είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια πειρατική ιστορία θα σκαρώνατε χεχε

Σήμερα λοιπόν, η αγαπημένη μας Βίκυ Βαρβαδούκα μας ταξιδεύει σ’ εκείνες τις φανταστικές πειρατικές ιστορίες …αλλά…με μια άκρως δημιουργική Mixed Media διάθεση.

Απολαύστε το πανέμορφο Πειρατικό Μπουκάλι που έφτιαξε για εμάς, εμπνευσμένη από την πρόκλησή μας Αγαπώ το Ελληνικό Καλοκαίρι – Love Greek Summer



Βίκυ
Ο Αύγουστος έφτασε σχεδόν στο τέλος του … πως περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός!
Το θέμα μας φυσικά καλοκαιρινό. Τι καλύτερο απο ένα Ελληνικό νησί? Η Σαντορίνη έχει την τιμιτική της. Όμορφα μπλε και πορτοκαλί χρώματα...

Βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης, λίστα με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Μεγάλη έμπνευση όμως για μένα ήταν το μπουκάλι του moodboard. Αποφάσισα να διαμορφώσω ένα ωραίο μπουκάλι που φύλαγα εδώ και καιρό. Το χρωμάτισα με διάφορα μπλε χρώματα αν και βγήκε πιο πολύ προς τιρκουάζ απο ότι θα το ήθελα. Το πορτοκαλί αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω ως σκουριά. Λατρεύω αυτό το εφέ!


Αρχικά τύλιξα το μπουκάλι με ένα διχτάκι που είχα απο τα φρούτα που αγόρασα και το πέρασα όλο ένα χέρι με λευκό γκέσο. Κόλλησα επάνω τα διακοσμητικά μου. Ψέκασα με 3 διαφορετικά μπλε dylusions (Calypso Teal, London Blue, Vibrant Turquoise). 


Μετά με ένα ειδικό βουρτσάκι άρχισα να ταμπονάρω τα χρώματα που δημιουργούν το εφέ της σκουριάς. Πρώτα το καφέ, μετά το πορτοκαλί και μετά το μουσταρδί. 


Στο τέλος έτριψα ελαφρά με χρυσό κερί όλα τα διακοσμητικά για να τα τονίσω και φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες. Αν και φαίνεται κάπως πολύπλοκη διαδικασία, στη πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική!


Υπέροχη δημιουργία, πολύ καλοκαιρινή και εξαιρετική ιδέα για διακόσμηση αλλά και για δώρο! Σ'ευχαριστούμε πολύ Βίκυ!

Πάρτε ιδέες από το πανέμορφο αυτό mixed media project, και μεταμορφώστε τα παλιά σας μπουκάλια σε μοναδικά στολίδια με άκρως θαλασσινή διάθεση! Παίξτε στην πρόκλησή μας και μπείτε σε κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη από το www.scrapsnpieces.gr

Εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα ;)))

Πολλά φιλιά 


Υλικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου