Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Guest Designer - Alkistis Stampouli


Κορίτσια αγαπημένα, είμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας από τις διακοπές, τα μπανάκια στη δροσερή θάλασσα, ψαράκια ουζάκια μπυρίτσες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας.

Η Ελλάδα μας έχει μοναδικές ομορφιές και τώρα το καλοκαίρι και τα τοπία της είναι πάντα μεγάλη πηγή έμπνευσης!

Σήμερα λοιπόν έχουμε στην παρέα μας την Άλκηστη Σταμπουλή, που ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού A Few of My Favorite Things, έχοντας φτιάξει ένα πανέμορφο νεραϊδένιο άλμπουμ. Αυτή τη φορά όμως, μας έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό. ‘Έναν ανάποδο καμβά, μέσα στον ποίο έχει φυλάξει μια έκπληξη.
Ο λόγος στη δημιουργό!

Άλκηστις

Γεια σας! Είμαι η Άλκηστις και σήμερα σας παρουσιάζω τη δημιουργία μου ως Guest Designer στο blog του N Pieces.

Λατρεύω να δημιουργώ scrapbooking albums για να αποθηκεύω τις αναμνήσεις και τις οικογενειακές μας φωτογραφίες.
 Αποφάσισα όμως να σας παρουσιάσω κάτι διαφορετικό, κάτι που να συνδυάζει το δυνατό μου σημείο με το πιο αδύνατο μου σημείο. 
Έτσι εμπνευσμένη από τα χρώματα και τα quotes του moodboard δημιούργησα έναν καλοκαιρινό mixed media ανάποδο καμβά που παρουσιάζει την παραλία και μια βάρκα που περιμένει να μας ταξιδέψει στη θάλασσα.


Η έκπληξη σε αυτόν τον  καμβά είναι ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ένα μίνι tag album


Καθένα από τα tags του άλμπουμ είναι διακοσμημένο με mixed media τεχνικές και με scrapbooking χαρτιά.


 Για τη διακόσμηση τόσο του καμβά όσο και του άλμπουμ έχω χρησιμοποιήσει πολλά φυσικά κοχύλια, γρανάζια αλλά και χάρτινα κοχύλια και αστερίες. 


Το πρώτο tag έχει θέμα την αμμουδιά με το προσωπικό μήνυμα " you are my lobster", το δεύτερο παρουσιάζει την παραλία, το τρίτο τη βάρκα που μας ταξιδεύει και το τέταρτο το βυθό της θάλασσας.




Εύχομαι η δημιουργία μου να σας έκανε να ονειρευτείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Να έχετε όλοι ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!



Σ’ ευχαριστούμε πολύ Άλκηστη γι αυτήν την πανέμορφη και τόσο δημιουργική ιδέα!

Ένας καμβάς που μυρίζει θάλασσα και μπορείτε να φυλάξετε μέσα του τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις! Τι ωραιότερο? Σκεφτείτε επίσης ότι μπορείτε και να προσφέρετε έναν τέτοιο καμβά ως δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!

Μπορείτε να απολαύσετε πολλές άλλες δημιουργίες της Άλκηστης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: BlogFacebookInstagram

Και για να μην ξεχνιόμαστε! Η πρόκληση The Beach is My Happy Place θα είναι ανοιχτή ως τις 9 Αυγούστου τα μεσάνυχτα ;))) Ελάτε να παίξετε κι εσείς μαζί μας, μπορεί να είστε η επόμενη Guest Designer του Scraps N Pieces!

Πολλά φιλιά


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου