Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Shabby Chic Wood Plaque - Tutorial by Νatassa Blazaki

Παρασκευή σήμερα, αγαπημένη μέρα και αναρωτιέμαι χρυσοχέρες μου τι σκαρώνετε αυτές τις μέρες. 

Πλησιάζει και το Πάσχα - που πέφτει πολύ νωρίς φέτος! -και είμαι σίγουρη ότι όλο και κάτι ετοιμάζετε.

Μπείτε στην ομάδα του Scraps N Pieces στο Facebook και δείξτε μας τι φτιάχνετε. Αγαπάμε πολύ να βλέπουμε τις δημιουργίες σας και να μοιραζόμαστε ιδέες και έξυπνα tips.



Σας θυμίζω ότι η λουλουδάτη πρόκλησή μας DARE TO BLOSSOM θα είναι ανοιχτή ως και τις 31 Μαρτίου, οπότε μπορείτε να φτιάξετε μια δημιουργία και να παίξετε μαζί μας.

Θα μπείτε σε κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη από τον χορηγό μας  www.scrapsnpieces.gr κι επίσης μπορεί να είστε οι επόμενοι Guests Designers στο blog μας!






Σήμερα λοιπόν, σας ετοίμασα ένα project εμπνευσμένο από το moodboard μας. 

Βρείτε λίστα με τα υλικά στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Ξέρω πόσο αγαπάτε τα λουλούδια και τις shabby chic συνθέσεις! 
Είχα αγοράσει εδώ και καιρό από τη Μυρτώ, μια ξύλινη πινακίδα, χωρίς να έχω κάνει κάποιο πλάνο....Και να που ήρθε η ώρα της να την αξιοποιήσω. 


Όπως θα δείτε στο video, σε αυτό το project έπαιξα με τα αγαπημένα σας και δημοφιλέστατα καλούπια αλλά και σφραγίδες της Iron Orchid Designs. Επίσης χρησιμοποίησα μεταλλικά χρώματα της Finnabair, που ξέρω ότι και αυτά τα αγαπάτε πολύ.


Το ξύλο τις πινακίδας είναι εντελώς ακατέργαστο, οπότε στο μυαλό μου ήρθαν αμέσως τα Chalky Finish της DecoArt. Είναι σκέτη απόλαυση να απλώνεις αυτά τα χρώματα πάνω στο γυμνό ξύλο!


Όλα τα διακοσμητικά τα έφτιαξα νωρίτερα και τα άφησα να στεγνώσουν καλά πριν ξεκινήσω να δουλεύω τη σύνθεσή μου. 

Το έχω δει από πολλές crafters και πραγματικά είναι πολύ πρακτικό. Όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο πιάστε πηλό και καλούπια και φτιάξτε αρκετές ποσότητες από διακοσμητικά. Είναι πολύ βολικό να τα έχετε έτοιμα όταν σας έρθει έμπνευση για δημιουργία!


Επίσης μπορείτε να καλουπώσετε διαφορετικά τμήματα από τα καλούπια και να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια. 


Ελπίζω η πρότασή μας να σας αρέσει και να σας εμπνεύσει για να φτιάξετε κι εσείς διακοσμητικές πινακίδες για το σπίτι ή και για να προσφέρετε ως δώρο, ειδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτινές μέρες!

Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλιά σας αλλά και να απαντήσουμε σε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το project και τα υλικά.

Μείνετε κοντά μας γιατί έχουμε να σας δείξουμε και πολλά άλλα....σύντομα!

Από μένα πολλά φιλιά και να περάσετε ένα σούπερ υπέροχο Σαββατοκύριακο - είτε πάτε στην παρέλαση είτε το σκάσετε για την εξοχή ;)))


Λίστα υλικών

Phthalo Turquoise, Raw Sienna, Paynes Grey, 
Transparent Red and Transparent Yellow Iron Oxide
Peach Opal Magic
Mermaid Teal, Lime Peel, Fresh Orange, Vintage Rose, Rusty Red

Πηλός Creative Paper Clay







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου