Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Το Scraps N Pieces στην Φρανκφούρτη - CreativeWorld 2018

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Όπως κάθε Παρασκευή, από τώρα σκέφτομαι το διήμερο που έρχεται. Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε τέλεια!

Δεν το πιστεύω πως πριν από μια εβδομάδα, τέτοια ώρα η Μυρτώ κι εγώ ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι στην Φρανκφούρτη. Περάσαμε υπέροχα και είδαμε τόσα πολλά πράγματα!
Η Μυρτώ κυριολεκτικά όργωσε όλη την έκθεση και ως δαιμόνιος ρεπόρτερ κατέγραψε ότι πιο ενδιαφέρον συνάντησε από προϊόντα και καλλιτέχνες. Έχει ταλέντο αυτό το κορίτσι να τους ξετρυπώνει όλους!






Και πρώτα πρώτα ο αγαπημένος όλων μας, κύριος Andy Skinner, όπου στο περίπτερο της DecoArt μας έδειξε τα καινούρια προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία. 










Το Pouring Medium, δίνει ρευστότητα στα ακρυλικά χρώματα για να φτιάχνουμε καμβάδες με τη μέθοδο της "υγρής ζωγραφικής". 

Από πάνω το Clear Pouring Top Coat, προστατεύει τα χρώματα και φτιάχνει ένα απίθανα απαλό στρώμα σαν γυαλί!

Τα αναμένουμε από το scrapsnpieces.gr







Εκεί ήταν και η France Papillon, που μαζί με τον Andy έχουν ετοιμάσει τη νέα σειρά σφραγίδες Illusionary Artists

Φυσικά η Μυρτώ βρήκε τη France στην έκθεση και δεν παρέλειψε να πάρει όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες γι αυτή τη συνεργασία.




Είδαμε, ακόμη, την πάντα υπέροχη κι αγαπημένη μας Birgit Koopsen, που πραγματικά φτιάχνει μαγεία με την επιφάνεια της Gelli Arts. Ένα από τα πιο όμορφα projects της Birgit είναι τα τυπώματα πάνω σε φτερό! 

Τώρα η εταιρεία λανσάρει kits με όλα τα υλικά που χρειάζονται για να φτιάξουμε ολόκληρα projects.








Ακόμη, απολαύσαμε τους εξαιρετικούς Dina Wakley και Ken Oliver σε live demonstrations. 

Είχαμε και την ευκαιρία να ξεφυλλίσουμε και το journal της Dina!





Στο περίπτερο της Eclectica, είδαμε - όπως πάντα -  πανέμορφες σφραγίδες, από γνωστούς σχεδιαστές, που τα σχέδιά τους αναδεικνύονται με λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς

Και φυσικά κάναμε μια βόλτα από τα αγαπημένα σας Carpe Diem, αλλά και το stand της Jane Davenport, που έχουμε καταλάβει πόσο λατρεύετε τα προϊόντα της!


Τέλος βρήκαμε το "άτακτο παιδί", που όλες περάσαμε τέλεια μαζί του στα workshops τον περασμένο Οκτώβρη. Δεν είναι άλλος από τον Mariusz Gierszewski aka Scrapman. Είδαμε και την γλυκιά κι αγαπημένη μας Karola Witcsak, που έβγαλε καινούρια συλλογή χαρτιών με τόσο ρομαντικά και τρυφερά σχέδια! Τα αναμένουμε στο scrapsnpieces.gr


Ελπίζω να σας βάλαμε σε craft διάθεση με την ξενάγησή μας και να σας ανοίξαμε την όρεξη για να μουτζουρωθείτε λίγο το Σαββατοκύριακο!

 Φτιάξτε ότι σας αρέσει κι ελάτε να παίξετε μαζί μας στην πρόκληση Baby It's Cold Outside

Πολλά φιλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου