Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Journal your days by Aliki Cavras - February

Πάλι εγώ με το αγαπημένο μου journal! 

Το αγαπώ τόσο που φέτος θα είναι το δώρο που θα κάνω στις φίλες μου για τα γενέθλια τους...γιατί όλες το έχουμε ανάγκη! Είναι θαυματουργό σας λέω! χιχι!

Ειλικρινά, εμένα φέτος, όλο αυτό με το project life, το journal και 2-3 ακόμη πραγματάκια που φτιάχνω και μέσα απο τα οποία 'μοιράζομαι' την καθημερινότητα μου μαζί σας, τα άγχη, τα προβλήματα, τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές...τα θέλω μου, τα πιστεύω μου...τον εαυτό μου..εμένα φέτος, όλο αυτό με βοηθάει πολύ. Και πραγματικά θέλω να με πιστέψετε, όσες δεν το έχετε ήδη αρχίσει με τον έναν η τον άλλο τρόπο, και να βρείτε τον τρόπο που σας εκφράζει και να τα βγάλετε απο μέσα σας...

Το παράκανα μάλλον, πολύ μελό μας βγαίνει η ανάρτηση αυτή και είναι και ακατάλληλος μήνας! Μήνας Φεβρουάριος λοιπόν και έπαιξα και εγώ με την πρόκληση του μήνα στο μπλόγκ! Αγαπήστε τον εαυτό σας λοιπόν και ναι, με αγαπώ! Έτσι όπως είμαι!ο τίτλος απο μια σειρά λέξεων που δεν 
χρησιμοποίησα ποτέ!
έκοψα απο εδώ έκοψα απο εκεί 
και έφτιαξα τις λέξεις που ήθελα!
χιχι!...εαν τις βλέπετε τις μουντζούρες 
που προσπάθησα να διορθώσω με το 
μπλάνκο είναι επειδή 
βιάστηκα και δεν είχαν στεγνώσει τελειώς 
τα splashes...pff!


Αυτά λοιπόν και για αυτόν τον μήνα! ΄Οπως βλέπετε, δεν θέλει πολλά...μην σας μπερδεύει ο όρος art journal, δεν χρειάζεται να ζωγραφίσετε και ιδιαίτερα εάν δεν σας βγαίνει! Όρεξη και ανάγκη για έκφραση θέλει μόνο, κάτι που όλες έχετε!
Δείξτε μου και τα δικά σας στην σελίδα στο facebook...θέλω ιδέες!
Φιλιά, Αλίκη

1 σχόλιο :

  1. Μου αρέσει πολύ όπως το έθεσες, δεν χρειαζεται να ζωγραφίσουμε κτλ...εχω ενα journal ολοκαίνουριο......Σε ευχαριστούμε για την όμορφη έμπνευση..ίσως είναι καιρός να πουμε και να κάνουμε πραγματα για εμας( ελπίζω να μην διαβάζει η Μυρτώ για το journal μου σσσσττ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή