Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Mr & Mrs Mini Album by Nicoleta Papasaranti

Γεια σας φίλες και φίλοι!

Ο Μάρτης μπορεί να μας δείχνει τα δόντια του για μερικές μέρες, αλλά ο ερχομός της Άνοιξης είναι δεδομένος και είναι η αγαπημένη εποχή για νέα ζευγάρια που ενώνουν τις ζωές τους. 
Οι γάμοι είναι πολύ συνηθισμένοι κατά τους ανοιξιάτικους μήνες. Τα παστέλ χρώματα της εποχής προδιαθέτουν για άκρως ρομαντικά σκηνικά, ακριβώς όπως και η σειρά χαρτιών της αγαπημένης μας Karola Witczak, Marry me
Είναι ιδανική για μια τέτοια περίσταση, καθώς θα μπορούσατε να τη χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία των προσκλητηρίων, των διακοσμητικών στοιχείων των τραπεζιών αλλά και του γαμήλιου album, όπως έκανε η craftmaker Nicoleta Papasaranti, και μας το παρουσιάζει σήμερα στο Scraps N Pieces!
Απολαύστε το!




Nicoleta

Όλες οι συλλογές της Karola Witczak είναι υπέροχες και πραγματικά δεν ξέρεις πια να διαλέξεις! Πρόσφατα όμως παντρεύτηκε ένα πολύ αγαπημένο μου ζευγάρι και βρήκα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την συλλογή Marry meγια να διακοσμήσω το 6xinteractive album τους.


 To album έχει τέσσερα spreads, αλλά με πολλές τσέπες και ανοιγόμενα παράθυρα. Για την κατασκευή χρησιμοποίησα chipoboard για τα εξώφυλλα και έντυσα τις σελίδες με μαύρο cardstock για να ταιριάζει με το αχνό γκρι της συλλογής.


 Πραγματικά η κάθε σελίδα είναι τόσο υπέροχη, με παστέλ χρώματα, μπουκέτα από τριαντάφυλλα, κλαδιά σχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια, τούρτες, γιρλάντες.



Το καλύτερο όμως ίσως κομμάτι της συλλογής είναι το φύλλο με τα έξτρα σχέδια, που με βοήθησε να διακοσμήσω τις σελίδες μου, αλλά και το εξώφυλλό με τρισδιάστατα στοιχεία. 







Ανυπομονώ να φτιάξω το επόμενο album μου, που σίγουρα θα είναι με την συλλογή Life Stories , γιατί έχει και την αγαπημένη όλων μας πόρτα από το στούντιο του Scraps n Pieces!

Ευχαριστούμε πολύ Nicoleta γι αυτό το πανέμορφο album! Υπέροχο και άκρως κομψό project, που μας δίνει αμέτρητες ιδέες για τις δικές μας κατασκευές.

Εσείς, φίλες και φίλοι, μπορείτε να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε πολλά ακόμη projects της Nicoletas μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.





Πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου