Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τι είναι το TN για το οποίο μιλάνε όλοι τώρα τελευταία...

Αν ήθελα να δώσω έναν ορισμό στο Τraveler'sNotebook, η αλλιώς TN, θα δανειζόμουνα τα λόγια του Jack London από το 1903...



To TN,  είναι ένα σημειωματάριο, ενα ημερολόγιο, μια agenda,
στην οποία καταγράφουμε κάτι που θέλουμε να θυμόμαστε, μία εμπειρία που ζήσαμε, μία στιγμή που μοιραστήκαμε, κάτι που ειπώθηκε ... Ένα journal στο οποίο επίσης μπορούμε να κολλήσουμε φωτογραφίες, εισητήρια και διάφορα άλλα αναμνηστικά... Η ιδέα ξεκίνησε από τα ταξιδιωτικά ημερολόγια αλλά πλέον το χρησιμοποιούμε και για πολλά άλλα.

Και εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για όλα τα άλλα, 
για την εισβολή των TN στον κόσμο του scrapbooking!




Πολλές φίλες το χρησιμοποιούν για παιδικό ημερολόγιο, συνδιάζοντας φωτογραφίες, σημαντικές ημερομηνίες και γεγονότα της ζωής των παιδιών τους.

Άλλες καταγράφουν τα σημαντικά γεγονότα του μήνα. 'Αλλες απλά το έχουν μόμιμα στην τσάντα και  σημειώνουν ή σκιτσάρουν ότι τους 
εμπνεύσει!





Πρακτικά, όμως, πώς είναι ένα TN;

Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι το μέγεθος του. Είναι μακρόστενο με διάσταση 21 x 11εκ.

Το εσωτερικό του μπορεί να είναι τα πάντα! Απλέ λευκές σελίδες, ειδικό χαρτί για μαρκαδόρο, μελάνι ή μολύβι, χαρτί ακουαρέλας, ή ακόμα και το συνηθισμένο χαρτί με γραμμές, τελίτσες ή τετραγωνάκια!

Μπορείτε  να το αγοράσετε έτοιμο
αλλά το πιο φοβερό είναι οτι μπορείτε πολύ εύκολα
να το φτιάξετε μόνες σας!  Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!







Το καλό με τα TN είναι πώς μπορεί να έχετε πάνω από ένα ταυτόχρονα! Μπορείτε να πάρετε μια θήκη/journal και να έχετε μαζί σας μέχρι και 6 διαφορετικά! Και όσα γεμίσετε, είμαστε σίγουροι ότι σίγουρα έχετε καποιο όμορφο κουτί ή θήκη για την αποθήκευση του θησαυρού σας - γιατί θα γίνουν ένα μοναδικό κειμήλιο! Και αν δεν έχετε, ευκαιρία να φτιάξετε!

 Και για τις πιο  mixed media fan φίλες, δοκιμάστε το art daily της Finnabair που έρχεται με κάποια χαρτιά/inserts έτοιμα να δουλέψετε, στο χαρακτηριστικό δικό της στύλ !

Αυτό λοιπόν είναι βασικά το TN!

Και αν σας ιντριγκαραμε και θέλετ να ψάξετε κι άλλο, σας ετοιμάσαμε ένα Pinterest Board για να σας εμπνεύσουμε!



Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να
#μενουμεσπιτικαιδημιουργουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου