Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

July Challenge - The Beach Is My Happy Place

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι ζεστό!!! Όλοι αναζητάμε δροσιά και χαλάρωση σε κάποια παραλία. Μπανάκι, ηλιοθεραπεία και…μια κρύα μπυρίτσα, ένα mojito, ένα δροσερό χυμό από υπέροχα καλοκαιρινά φρούτα…. 

Μη μου πείτε ότι δε σας ταξίδεψα ήδη? Χεχεχε
Μια και η θαλασσίτσα είναι αγαπημένο μέρος για να δροσιστούμε από την κάψα του καλοκαιριού ξεκινάμε με νέα πρόκληση και αφιερώνουμε τον μήνα Ιούλιο σε αυτήν!
Πάμε λοιπόν να παίξουμε….

The Beach Is My Happy Place


Την πρόκλησή μας αυτό το μήνα ανοίγει η γλυκιά κι αγαπημένη μας Βίκυ Βαρβαδούκα. Το θέμα πάνω στον καμβά της? Τι άλλο από ένα μαγικό πλάσμα του βυθού....μια Γοργόνα!

Ελάτε λοιπόν να δούμε πως έφτιαξε η Βίκυ την υπέροχη καλοκαιρινή κι ολόδροση δημιουργία της!

Vicky
Γεια σας αγαπημένες! Έχουμε πλέον τροπικό κλίμα στην Ελλάδα αλλά πιστεύω πως μπορούμε να πούμε για τον Ιούλιο πως μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι. Άκρως καλοκαιρινή είναι και η πρόκληση στο Scraps 'n pieces με υπέροχα χρώματα!!!
Έτσι κι εγώ αποφάσισα να φτίαξω κάτι με θέμα τον βυθό!!!

Βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης λίστα με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Είχα αυτή τη σφραγίδα "γοργόνα" της Prima, η οποία στην ουσία με ενέπνευσε και είναι το κεντρικό θέμα του καμβά μου. Για το background, ξεκίνησα χρησιμοποιώντας στένσιλ και Dylusion sprays. Στη συνέχεια πάτησα τυχαία εδω κι εκεί μερικές σφραγίδες με γράμματα και άλλα σχέδια ιδανικά για backgrounds.



Τα φύκια τα έβαψα αναμειγνύοντας infusions με λίγο matt ή gloss medium. Βγαίνει τέλειο!Για τα highlights (να τα τονίσω), έκανα μερικές γραμμούλες με λευκό Signo μαρκαδόρο (The best!)



Τα μαλλιά και το σώμα της γοργόνας τα έβαψα χρησιμοποιώντας gelatos και νερομπογιές...χρειάζεστε σίγουρα και ένα μικρό ψαλίδι ειδικό για να κόβει λεπτομέριες χωρίς να κολλάει για να κόψετε τα διάφορα μικρά μέρη της σφραγίδας σας.


Δώστε λάμψη και ξεχωριστή υφή με stickles και διάφορα αυτοκόλλητα διαμαντάκια! Στο τέλος σκόρπισα και μερικές πιτσιλιές με μαύρο spray.


Για να χρωματίσω την ουρά, επέλεξα να παίξω (πολύ διασκεδαστικό) με distress και oxide inks. Την τεχνική θα την βρείτε σε βιντεάκια του Tim Holtz στο Youtube! Ουσιαστικά ταμπονάρετε με τα ink pads (διάφορα χρώματα) πάνω στην ειδική επιφάνεια, ψεκάζετε λίγο νερό και μετά ταμπονάρετε απο πάνω το χαρτί σας. 


Ελπίζω να σας ενέπνευσα να βγάλετε έξω ότι είδους μπογιές έχετε και να πειραματιστείτε!!

See you soon!!!
xoxoxo
Vicky

Βίκυ μου ο καμβάς σου είναι πανέμορφος! Υπέροχα ταιριαγμένα χρώματα και πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές για το background αλλά και το colouring. Σ'ευχαριστούμε πολύ!

Λοιπόν μην καθυστερείτε ούτε λεπτό! Πάρτε τα καλοκαιρινά σας χρώματα και φτιάξτε μια σύνθεση με το αγαπημένο σας θαλασσινό θέμα!

Φτιάξτε ό,τι project σας αρέσει είτε layout, tag, atc, art journal σελίδα, mixed media καμβά, κάρτα,  altered item...
  • Χρησιμοποιήστε το linkup tool στη δεξιά μπάρα και δείξτε μας τι φτιάξατε!
  • Σας παρακαλούμε να βάζετε το όνομά σας οπωσδήποτε στην περιγραφή.
  • Μπορείτε να επέμβετε σε αυτό που γράφει αυτόματα το link της δημιουργίας σας.  
         Απλά πηγαίνετε στην αρχή της περιγραφής και προσθέστε το ονοματάκι σας ;) 

  • Σας παρακαλούμε πολύ να βγάλετε τη λεκτική επαλήθευση για να κάνετε τη ζωή μας πιο εύκολη όταν σας αφήνουμε σχόλια στη δημιουργία σας! Ευχαριστούμε!
  • Μπορείτε να ανεβάσετε τη δημιουργία σας ως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2018.
  • Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στις προκλήσεις.
Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα με πολλά projects και απίθανες ιδέες 
από τις designers μας και όχι μόνο!

Πολλά φιλιά


Materials:

 Inks



1 σχόλιο :