Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Μεγάλος Διαγωνισμός "Pimp My Tote"


Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Κανονικά σήμερα ήταν να σας παρουσιάσουμε την τσάντα που μεταμόρφωσε η γλυκιά μας Βίκυ Βαρβαδούκα....αλλά εσείς ναι ναι εσείς μας αλλάξατε τα σχέδια.

Βλέποντας το μεγάλο σας ενδιαφέρον ήδη από τη Δευτέρα, που σας δείξαμε την τσάντα της Ιουλίας, η δημιουργική ομάδα του Scraps N Pieces αποφασίσαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχετε κι εσείς στην καμπάνια μας, με ένα διαγωνισμό!Πως θα συμμετέχετε? 

Πάρτε λοιπόν μια καινούρια ή και μια παλιά υφασμάτινη τσάντα, που μπορεί να έχετε κάπου φυλαγμένη στο σπίτι. Μεταμορφώστε την με τεχνικές fabric painting, mixed media, ή ακόμη και scrapbooking στοιχεία. Παίξτε με τα υλικά που έχετε στο σπίτι, αλλά κι αν δεν είστε εφοδιασμένες με τα απαραίτητα, σας έχουμε λύση!

Πάνινες τσάντες θα βρείτε εδώ.  Κι εδώ θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από fabric paints και mediums.


Βάλτε μια φωτογραφία της τσάντας που φτιάξατε,  σαν σχόλιο,  κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού, στη σελίδα μας στο Facebook.

Η/Ο νικήτρια-ης θα αναδειχθεί από τυχαία κλήρωση και θα κερδίσει ένα πανέμορφο Create 365 Mini Planner
******************ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ******************

1. Η δημιουργία σας πρέπει να είναι καινούρια και να μη συμμετέχει σε άλλους διαγωνισμούς. Η τσάντα πρέπει να είναι υφασμάτινη και να έχετε χρησιμοποιήσει τεχνικές fabric painting, mixed media ή και scrapbooking. 

2. Κάθε διαγωνιζόμενη/ος έχει δικαίωμα για μια συμμετοχή.

3. Κάνετε like  στην σελίδα του Scraps n Pieces και public share στην ανάρτηση για το διαγωνισμό.

4. Γίνονται δεκτές, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με έγκυρη/ επιλέξιμη ταχυδρομική διεύθυνση μόνο εντός Ελλάδας.

5. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25 Απριλίου ως και τις 15 Μαΐου 2018 στις 11:59 μμ. 

6. Η κλήρωση της/του νικήτριας-νικητή θα γίνει με χρήση ηλεκτρονικού RANDOMIZER και θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα του Scraps N Pieces στο Facebook, στις 22 Μαΐου 2018. Θα προηγηθεί ανακοίνωση για την ακριβή ώρα μετάδοσης, στη σελίδα μας στο Facebook.
*********************************************************************************

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παίξτε με τα αγαπημένα σας υλικά!

ΚΑΙΙΙΙΙΙ μια έκπληξη για το τέλος!

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο δώρο, μπορείτε να φτιάξετε την τσάντα σας σε με θέμα το mood board και την πρόκληση αυτού του μήνα και να βάλετε τη συμμετοχή σας και στο Challenge “A Few of My Favorite Things”. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνετε και σε δεύτερη κλήρωση για ένα δώρο-έκπληξη από το scrapsnpieces.gr

Για τη συμμετοχή στην πρόκληση ισχύουν οι καθιερωμένοι κανόνες του blog μας και μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τις συμμετοχές σας. 
Καλή τύχη σε όλες και όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου