Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Είστε έτοιμες για μια βόλτα στο St Tropez;

Καλημέρες κοριτσάκια!

Είδα από κοντά τη συλλογή St.Tropez της Prima. Όσες με ξέρετε σίγουρα έχετε καταλάβει ότι μ' αρέσουν πάρα πολύ οι συλλογές με vintage άρωμα και ότι οι αποχρώσεις του μπλε με ξετρελαίνουν! Αυτή η συλλογή είναι φανταστική για να μας ταξιδέψει στη θάλασσα και ειδικά για τις αναμνήσεις των ξέγνοιαστων ημερών του καλοκαιριού.


Όλα τα χαρτιά της συλλογής είναι τέλεια, όλα διπλής όψης και βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη. Σοβαρολογώ, σε όλα τα μεγέθη. Και 12χ12 και 8χ8 και σε κάρτες και σε Α4 και ότι φανταστείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κόψετε χαρτί στα δύο για να φτιάξετε κάτι, έχει ότι θέλετε. Άτιμη Prima τι μας κάνεις! 


Και έχει και ephemera και stickers... γενικώς έχοντας τη συλλογή φτιάχνουμε άπειρα projects χωρίς τίποτα άλλο. Έψαξα στο blog της Prima και βρήκα καταπληκτικές δημιουργίες


Αλλά βρήκα και στο Youtube σούπερ tutorial. ένα για σύνθεση χρησιμοποιώντας τα floral της συλλογής για ρομαντικό ύφος εδώαλλά αυτό είναι (προφανώς) το αγαπημένο μου tutorial, mixed media σύνθεση, απίστευτα μπλε... ναι μπλε! Λατρεμένο!Καλές δημιουργίες! 
Αμαλία :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου