Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νέα Παραλαβή - Jane Davenport Mixed Media, Planners και άλλα πολλά!

Το καλοκαίρι έφτασε και επισήμως αφού και η μέρα είναι πλέον στο μεγαλύτερο της σημείο - οπότε είναι καιρός να ετοιμαστούμε για δημιουργικές διακοπές και η αλήθεια είναι ότι η παραλαβή του Ιουνίου έχει έντονο άρωμα καλοκαιριού.

Το hit της παραλαβής είναι φυσικά η mixed media σειρά Jane Davenport. Όλα τα προϊόντα της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Απίστευτο να το ακούτε από εμένα, αλλά εντελώς πραγματικό! Έχω ξετρελαθεί με τα butterfly effect books, τα μοναδικά washi tape και τα collage papers. Τα χαρτιά της είναι απλά απίθανα και οι σφραγίδες της για τα πρόσωπα, θα μας λύσουν τα χέρια. Όμως οι mermaid markers, είναι το καλύτερο καινούργιο υλικό που έχει, με μεγάλη διαφορά! Είχα τις επιφυλάξεις μου - θα το θυμάστε όσες με είχαν ρωτήσει - αλλά παιδιά, είναι θεϊκοί! Εγώ που έχω την φιλοσοφία του ακρυλικού και την ακουαρέλα την έχω σε πολύ δεύτερη (να μην πω τρίτη) μοίρα, από την ώρα που τους άνοιξα, δεν τους αφήνω από τα χέρια μου! Φανταστικά χρώματα, πολύ χρωστική - κάνεις παπάδες πανεύκολα!



Κατά τα άλλα, έχουμε πολλά αξεσουάρ για planner, αλλά και τα mini Happy Planner που τον προηγούμενο μήνα εξαφανίστηκαν πριν καλά-καλά μπουν στα ράφια.

Επίσης ήρθαν και νέα Happy Planner Box Kits για να πάρετε με τη μία ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το planner σας, σε πολύ καλή τιμή!

Και αν δεν σας φτάνουν αυτά, ήρθαν αυτοκόλλητα και διακοσμητικά που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, όχι μόνο από την Simple Stories και τα Carpe Diem αλλά και από την Prima, από τη Me & My Big Ideas και την Jillybean Soup καθώς επίσης και το Happy Planner Punch που το περιμέναμε καιρό.



Αξίζει να δείτε και τα καινούργια Pocket Memory Planner της Heidi Swapp με το χρυσό σπιράλ, ενώ για όσες κάνουν ευχολόγια κ.λπ. ήρθε χρυσό σπιράλ για τα bind-it-all και chinch.

Επιτέλους συμπληρώθηκε η σειρά των 7 Gypsies Architextures, με κάτι πραγματικά απίθανα textures , αλλά και τα stash packs που περιλαμβάνουν ότι χρειάζεστε από διακοσμητικά και αυτοκόλλητα για τα project σας με το χαρακτηριστικό vintage ύφος της 7 Gypsies. μέχρι και η συσκευασία χρησιμοποιείται ως εφέμερα!

Έφτασαν τα καινούργια καλούπια σιλικόνης από την Iron Orchid και την Prima Marketing, με νέα σχέδια, τα οποία είναι ασφαλή και για τρόφιμα για όσους δεν το ξέρανε και μπορείτε να τα βάλετε τόσο στο φούρνο, στα μικροκύμματα, στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη, οπότε περιμένουμε να δούμε vintage κέικ!


Ξαναήρθαν και τα Gel Press - και το στρογγυλο αυτή τη φορά - και μάλιστα κάποια τέλειωσαν κι όλας γιατί είναι ακόμα στην τιμή γνωριμίας, όπως και τα distress oxides (σε πολύ καλή τιμή πλέον, οπότε enjoy!) αλλά και τα νέα mini archival της Ranger σε σετ των 4 για να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Επιτέλους έχουμε ξανά ταινίες για τα ATG , οπότε σπεύσατε, όπως και yupo paper, τα ψαλίδια του Tim και chit-chat stickers (παλιό αλλά αγαπημένο). Από τη Strathmore ήραν ξανά τα journal της σειράς Learn to Draw, που μην ξεχνάτε εκτός από τα μαθήματα εντός journal, έχουν και κωδικούς για video μαθήματα από τον ίδιο τον συγγραφέα!


Ήρθαν πολλές νεες συλλογές scrapbooking, παιδικές (όπως οι Toy Box και Perfect Princess), για γάμους (π.χ. Wedding Bliss), αλλά και η sold out Transatlantic Travel από την Carta Bella αλλά και κάποιες αγαπημένες όπως η Rock-a-Bye Baby και For the Love of Summer που είχαν εξαντληθεί.


Τέλος ήρθαν πολλά δημιουργικά κιτ για young artists, για να μην αποβλακώνονται στο tablet, τώρα που κλείνουν τα σχολεία. Θα βρείτε κιτ για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα! Paint-by-number με ακρυλικά και χρωματιστά μολύβια, learn to draw, sketching, κατασκευές κ.λπ. κ.λπ., αρκετά για να μας κρατήσουν απασχολημένους δημιουργικά όλο το καλοκαίρι, μικρούς και μεγάλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου