Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Stencil Mania και όχι μόνο!

H παραλαβή μας δεν έχει τελειωμό και πολύ μας αρέσει, γιατί είναι απολαυστικό να περιτριγυρίζεσαι από τόσα καινούρια και δελεαστικά υλικά, που σου ανοίγουν την όρεξη για δημιουργία!

Stencil Love!

Τα καινούργια stencils της Crafters Workshop, μας άρεσαν από την έκθεση Paper World της Φρανκφούρτης! Φυσικά και ήταν από τα πρώτα που είχαμε στην λίστα μας. Και επιτέλους ....ΕΦΤΑΣΑΝ!
μαζί με περισσότερα από 180 περίπου διαφορετικά σχέδια, για να πραγματοποιήσετε κάθε ιδέα που έχετε στο μυαλό σας!
Παραλαβή χωρίς χαρτιά Scrapbooking γίνεται; Δεν γίνεται!!

Έχουμε νέα συνεργασία με δύο πολλά υποσχόμενες εταιρίες! Την 49 & Market και την Photoplay. από τις οποίες θα βρείτε πολλές όμορφες συλλογές για τα scrapbooking project σας. Άλλωστε πλησιάζουν σχολικές γιορτές, παιδικές παραστάσεις, ταξίδια, διακοπές και άλλα πράγματα που σίγουρα θα θέλετε να τα καταγράψετε! 
Mόλις έφτασαν οι σειρές Love Clippings και Wild & Free του Frank Garcia και είναι πραγματικά υπέροχες! Χωρίς αμφιβολία κάθε νέα συλλογή του είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη!

Με έντονα χρώματα όπως indigo και rose gold και πλούσια floral και vintage σχέδια, είναι σίγουρο πως αυτές οι συλλογές θα είναι φαβορί!

H γνωστή σε όλους Carta Βella  μας φέρνει υπέροχες συλλογές για baby albums αλλά και ασορτί ephemera packs για να τα εμπλουτίσετε!
                                 KIDS CORNER
Δεν θα αφήναμε παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους! Μια ολόκληρη κατηγορία με νέα προϊόντα μόνο για παιδιά! Χαρίστε τους παιχνίδια ποιοτικά και δημιουργικά και σίγουρα θα τα λατρέψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου