Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Creative World 2017!

Μόλις γυρίσαμε από την έκθεση Creative World, στην Φρανκφούρτη! Ήταν ωραία, είχε πολύ ενδιαφέρον, είδαμε παλιούς γνωστούς, κάναμε νέους φίλους και ευχαριστηθήκαμε χρώμα και δημιουργία!

Απολαύστε τα κι εσείς!

Andy Skinner και Finnabair, συναγωνίζονται ποιος θα βάλει περισσότερη σκουριά στα έργα τους! Και οι δύο, αγαπημένοι μας!



Για τους λάτρεις της κάρτας και του tag, πιο παραδοσιακό scrapbooking -αν και είδαμε και πολύ κάρτα με lettering, zentagle και gelli. Ιδιαίτερα καλή, μια τεχνική embossing με glitter που θα βρείτε εδώ








Με τα gelli plates, απλά χαμός! Όποιος κάνει έστω και λίγο journaling ή mixed media, είχε και ένα μπροστά του! Και φυσικά stencils! Καινούργια σχέδια παντού, αλλά και αυτοσχέδια, του στυλ "δώσε μου λίγο το ποτήρι του καφέ σου, να φτιάξω κάτι στο gelli plate μου!". Πανζουρλισμός δημιουργίας!





Τους Chameleon, απλά τους ξανά αγαπήσαμε με τα καινούργια τους αξεσουάρ. Το τι μπορείς να κάνεις με ένα μόνο μαρκαδόρο είναι απίστευτο! Δείτε τις φωτό, αλλά πηγαίνετε να δείτε και το βίντεο! Αξίζει!


Η Graphic 45, πάντα μια ξεχωριστή παρουσία. Εδώ με τις καινούργιες της συλλογές που πολύ γρήγορα θα είναι εδώ για να παίξουμε κι εμείς!

Τα καινούργια χρώματα της Deco Art για παλαιώσεις και home decor, θα κάνουν την ζωή μας ακόμα πιο εύκολη. Πάρτε μια γεύση, γιατί το καλοκαίρι προβλέπονται πολλές ανακαινίσεις!



Επίσης τρομερός χαμός γίνεται με τα Planners, όπως σίγουρα ξέρετε. Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες, γιατί καταφέραμε και γεμίσαμε όλες τις κάρτες που είχαμε μαζί μας, πριν φτάσουμε στο τμήμα αυτό. Ξεμυαλιστήκαμε κι όλας από τα τόσα καλούδια, και δεν έχουμε ούτε το καινούργιο foiling machine. Εγώ έφτιαχνα foils και ο Χ προσπαθούσε να μου πάρει τη σειρά, αντί να βγάζει φωτό. Πάντως είναι απλά εκπληκτικό, και δουλεύει με όλα τα dies που ήδη έχετε! Φυσικά το παραγγείλαμε, οπότε επιφυλασσόμαστε για δικό μας βίντεο!

Tα καινούργια μελάνια του Tim Holtz είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Επίσης το planner- journal της Dyan με όλα τα journal-ο-καλούδια, είναι ότι πρέπει για όσες δεν κάνουν κανονικό planning αλλά art planning, συμπεριλαμβανομένης και εμου, που ήδη πήρα ένα.

Για να μην χαθείτε με τα live βίντεο που τραβήξαμε, σας έχουμε φτιάξει και ένα Playlist, στο κανάλι μας στο You Tube. Αν δεν είστε ήδη γραμμένοι συνδρομητές, τώρα είναι ευκαιρία να το κάνετε, για να ενημερώνεστε για κάθε καινούργιο video ανεβαίνει στο Scraps n Pieces TV.

'Ηδη τα πρώτα καινούργια,  άρχισαν και φτάνουν για να γεμίσουν τα ράφια του SnP. Για εμάς προβλέπεται ένα δίμηνο όλο happy mail, και για εσάς ξεκινάει μια καινούργια δημιουργική περίοδος!


Φιλιά σε όλους και να δημιουργείτε πολύ!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου