Κυριακή 24 Μαΐου 2015

SnP WARS: Flat VS Layers

Καλησπέρα κούκλες! 

Μας άρεσε ο "πόλεμος" μεταξύ μας και αποφασίσαμε να "παλέψουμε" και αυτό το μήνα ;)

Βάλαμε λοιπόν την flat (στις συνθέσεις, μην παρεξηγηθώ χαχαχα) Aliki Cavras
και την πολυεπίπεδη (σε όλα της ;) ) Melenia Agapides

να βασανίσουν η μία την άλλη! Η Μελένια μόλις άκουσε ότι το flat της Αλίκης είναι 1 layer, λίγο αγριεύτηκε χαχα αλλά πήρε την εκδίκησή της με το ζντουπ! της Αλίκης όταν άκουσε για 5 layers. Ξέρετε το στυλ των κοριτσιών οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτά είναι εντελώς "ξένα" στο ύφος που συνήθως δημιουργούν :)

Αλλά είπαμε, στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται ;)

Αλίκη:

Η Αλίκη λοιπόν, έπρεπε να φτιάξει μία σύνθεση με layers... και κοίτα να δεις πως τα κατάφερε το Αλικάκι, και την έκανε και mixed media, και έβαλε και τα σούπερ clusters της... τελικά όταν το 'χεις, μπορείς να δημιουργήσεις ομορφιές σε όλα τα στυλ!!!!

Μπράβο βρε κουκλίτσα, είναι καταπληκτική! 





****************************************************************************

Μελένια: 

Κι όμως... και χωρίς layers που είναι στο στοιχείο της η Μελένια κατάφερε να φτιάξει αυτή την υπέροχη σύνθεση!!! Είπαμε, αν το 'χεις ;) Τρελαίνομαι για το φόντο, αυτοί οι 3 κύκλοι με τα χρώματα να χύνονται... όλα τα λεφτά! Η φωτό απίστευτάμπλ! 

Έσκισες Μελένια!!!! φτου σου κοριτσάκι!!! 


 Και οι δύο είναι υπέροχες! Και τους έμεινε και το μαλλί στη θέση, δεν είχαμε όντως μαλλιοτραβήγματα αλλά γενικώς πολύ τα διασκεδάζουμε αυτά τα WARS γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε κάτι που το χέρι μας δεν θα πήγαινε από μόνο του να φτιάξουμε.

Πειραματιστείτε λοιπόν με άλλα στυλ, δοκιμάστε κι αυτά που σας φαίνονται δύσκολα ή ακόμα και αδύνατα. Μόνο έτσι θα βρείτε τι πραγματικά σας ταιριάζει! Διασκεδάστε με δημιουργία!

Να είστε καλά! 
Καλό απόγευμα κοριτσάκια! 

6 σχόλια :

  1. Μπραβο κορίτσια, είστε απίθανες και οι δύο! Μηπως να το σκεφτητε σοβαρά να (αντ)αλλάξετε στυλ? Χιχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια και τα δύο κοριτσάρες μου!!!Αγαπώ και τις δυο σας και αυτός ο δημιουργικός πόλεμος μόνο καλό αποτέλεσμα έφερε!!!Μπράβο μπράβο...Υποκλίνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικές και οι δυο! Θα συμφωνήσω με την Αθανασια: μηπως να ανταλλάξετε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το γυρίσω σε CAS, κορίτσια!!! Πάντως ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOVE both layouts! Sometimes styles of scrapping can change and lately I go for flat because of storage and I am tired of bulkyness I think. You two did great in both styles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή