Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη κάρτα τύπου Easel

Οι κάρτες είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος να δείξετε την αγάπη σας και ειδικότερα τα Χριστούγεννα. Ακολουθώντας λοιπόν το κλίμα των ημερών, έχουμε για εσάς οδηγίες για να φτιάξετε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα τύπου Easel από την Νικολέτα Παπασαράντη, για να ευχηθείτε σε αυτούς που αγαπάτε με πραγματικά μοναδικό τρόπο!

To project δημοσιεύτηκε στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Creativity.



Εκτέλεση

Βάση:
  1.      Κόψτε δύο κομμάτια από το κόκκινο cardstock σε διαστάσεις : 
               α.15,5 cm x 15,5 cm
               β.15, 5 cm x 31cm. 



2.  Δημιουργήστε την τετράγωνη βάση, διπλώνοντας το δεύτερο κομμάτι στην μέση και στην συνέχεια ξαναδιπλώστε το μισό προς τα μέσα.



3. Κολλήστε το δεύτερο κομμάτι χαρτί βάσης, στο εξωτερικό κομμάτι από το χαρτί που διπλώσατε. Ο στόχος είναι η κάρτα να ανοίγει και να στέκεται, άρα για να το κολληθεί σωστά ευθυγραμμίστε το κομμάτι μου με την βάση της κάρτας.




4. Κολλήστε χαρτιά scrapbooking σε όλες τις πλευρές τις βάσης. To μέγεθος της κάρτας είναι τέτοιο ώστε να χωράει ακριβώς ένα χαρτί από μπλοκ 6x6 ιντσών (15x15 cm). Στις μικρές πλευρές, απλά κόψτε το χαρτί scrapbookingστην μέση. 



5. Διακοσμήστε την κάρτα σας όπως εσείς θέλετε. Να θυμάστε ότι οι συλλογές scrapbookingέχουν πάντα διακοσμητικά και εφήμερα που ταιριάζουν με τα χαρτιά, οπότε κάνουν την διακόσμηση ευκολότερη και πιο όμορφη! 


6. Για να φτιάξετε την ευχή σας, ωραία τεχνική είναι το heatembossing (θερμο- ανάγλυφο) με την ειδική σκόνη. Σφραγίστε ένα κομμάτι κόκκινης κάρτας με το ειδικό διάφανο μελάνι και πασπαλίστε με την σκόνη embossingσε χρυσό χρώμα. Τινάξτε την κάρτα να φύγει η εξτρά σκόνη και κάντε το θερμο-ανάγλυφο με το ειδικό πιστολάκι θερμού αέρα για χειροτεχνίες.

Tip: Η σκόνη embossingβγαινει σε μικρές συσκευασίες γιατί στην πραγματικότητα χρειάζεται ελάχιστη σε κάθε project! Όταν κάνετε embossing, βάλτε κάτω από το projectσας ένα καθαρό λευκό χαρτί! Πασπαλίστε καλά το project σας με την σκόνη, τινάξτε το στο λευκό χαρτί για να φύγει το πλεόνασμα, και αυτό που θα πέσει ξαναβάλτε το μέσα στο κουτί του για την επόμενη φορά!

7. Κολλήστε κάποια διακοσμητικά στοιχεία με διαστατικά αυτοκόλλητα και κάποια με κόλλα. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε clusters (μικρές συνθέσεις) διακοσμητικών για περισσότερο βάθος.

Συμβουλή: Στο Scrapbooking αυτό που δίνει οπτικό ενδιαφέρον στην σύνθεση είναι αυτό που λέμε βάθος. Δηλαδή διακοσμητικά και εφήμερα ταιριασμένα και στημένα μαζί ώστε να δημιουργούν μικρότερες συνθέσεις μέσα στην ίδια την σύνθεση. Δοκιμάστε ετερόκλητα σχήματα σε χρωματικές αποχρώσεις που αλληλο- συμπληρώνονται, στημένα έτσι ώστε να φαίνεται ένα μικρό κομμάτι από το καθένα. Μην φοβάστε να κρύψετε κάτι πίσω από κάτι άλλο. Έστω και μια μικρή άκρη να προεξέχει, δίνει βάθος και αέρα στην σύνθεσή σας.




Υλικά
-        Κόκκινο Cardstock τουλάχιστον 300 gsm για την βάση
-        Κορδέλα κόκκινη

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Χειροτεχνία για το Γιορτινό Τραπεζι!


Οι γιορτές είναι εδώ και εμείς ετοιμαζόμαστε για τα τραπεζώματα και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις!! Βρήκαμε ένα πολύ όμορφο project για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας από την Echo Park και σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας!




Τα Χριστουγεννιατικα δεντράκια δεν είναι μόνο ένας όμορφος τρόπος να ορίσετε την θέση του καθενός, αλλά ειναι και πρωτότυπα κουτάκια για να ξεκινήσετε το γεύμα σας με ένα δωράκι- έκπληξη!

Χρησιμοποιήσαμε την συλλογή Cozy Christmas, αλλά οποιαδήποτε Χριστουγεννιάτικη συλλογή έχετε, θα είναι εξίσου όμορφη!





Καλές δημιουργίες!


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Οργανώστε το Σχολικό Γραφείο Οικολογικά!

Η Νατάσα πάντα ψάχνει να βρει κάτι να κάνει upcycling! Είναι από τους καλλιτέχνες που πργματικά μετατρέπουν τα σκουπίδια σε θησαυρούς! Δείτε τι έφτιαξε για το γραφείο της κόρης της, από καθημερινά υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι!

Πάντα ψάχνουμε να βρούμε δημιουργικούς τρόπους, για να αξιοποιούμε τις συσκευασίες από τρόφιμα, ρούχα παπούτσια και άλλα καταναλωτικά αγαθά.

‘Ενας πολύ έξυπνος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά τα κουτιά αλλά και βάζα, που αποθηκεύουμε άδεια, είναι σε κατασκευές οργάνωσης, για τα γραφεία των παιδιών μας.

Το φετινό Φθινόπωρο, λοιπόν, οργανωνόμαστε οικολογικά!




Υλικά που θα χρειαστείτε


Για τις βάσεις:

- 1 κουτί από παπούτσια
- 3 πακέτα από δημητριακά
- 1 βάση take-away για καφέ
- «σωλήνες» από χαρτί κουζίνας
- μερικά κομμάτια χαρτόνι, για παράδειγμα από κουτί πίτσας
- 2 γυάλινα βάζα, που να χωρούν ίσα ίσα στα ανοίγματα της βάσης καφέ
- δυνατή κόλλα για κατασκευές (tacky glue)
- χαρτοταινία
- επιφάνεια κοπής
- κοπίδι και ψαλίδι
- χάρακα και μολύβι ή μαρκαδόρο

Για τη διακόσμηση

- φύλλα λευκού χαρτιού εκτύπωσης (80gr)
- λευκό χρώμα κιμωλίας
- ακρυλικά χρώματα της αρεσκείας σας
- λευκό ακρυλικό χρώμα
- ακρυλικό χρώμα σε μεταλλική απόχρωση (χρυσό, ασημί – προαιρετικό)
- κολλά matte για decoupage
- διακοσμητικές ταινίες (washi tapes)
- 1 επιφάνεια Gel για monoprinting (Gel Plate)
- ρολό τυπώματος (brayer)
- στένσιλς με σχέδια φόντου και μοτίβων
- πινέλα


Οδηγίες για την κατασκευή των βάσεων





Με το κουτί παπουτσιών

1. Μετρήστε και βρείτε τη μέση του κουτιού στις δυο μακριές πλευρές (χωρίς το καπάκι). Σχεδιάστε ένα ισοσκελές τρίγωνο και κόψτε το (και στις δυο πλευρές). Ενδεικτικά το τρίγωνο της φωτογραφίας έχει βάση 10cm.

2. Χαράξτε ελαφρά τη βάση του κουτιού στη μέση και διπλώστε όπως δείχνει η φωτογραφία.

3. Χρησιμοποιήστε το καπάκι του κουτιού και μετρήστε ώστε να κόψετε δυο κομμάτια και να δημιουργήσετε τις πλαϊνές πλευρές της βάσης σας.

4. Χρησιμοποιήστε χάρτινους σωλήνες από το χαρτί κουζίνας, καθώς και περισσεύματα από χαρτόνι και δημιουργήστε χωρίσματα και θηκούλες.

5. Βάψτε όλες τις επιφάνειες με λευκό χρώμα κιμωλίας και αφού στεγνώσουν καλά κολλήστε τα εσωτερικά χωρίσματα.







Με τη βάση του καφέ και τα βάζα & με τα κουτιά δημητριακων

6. Ενισχύστε τα πλαϊνά της βάσης του καφέ, με χαρτοταινία. Αν θέλετε να βάψετε τα βάζα σε μεταλλική απόχρωση, προτιμήστε ένα πρώτο στρώμα με καφέ ακρυλικό χρώμα, αν θέλετε μετά να τα βάψετε χρυσά. Η καφέ βάση κάνει το χρυσό χρώμα πιο έντονο κι έχει καλύτερη κάλυψη. Αντίστοιχα αν θέλετε να βάψετε τα βάζα ασημί, βάψτε πρώτα με σχετικά σκούρο γκρι χρώμα για βάση.

7. Κολλήστε μαζί τα τρία κουτιά δημητριακών, μετρήστε και σχεδιάστε μια διαγώνιο γραμμή και από τις δυο πλευρές, όπως δείχνει η φωτογραφία. Κόψτε όλο το πάνω μέρος.

8. Χρησιμοποιήστε χαρτόνι και ενισχύστε τα πλαϊνά της κατασκευής σας. Χρησιμοποιήστε χαρτοταινία για να εξομαλύνετε τις κομμένες άκρες των χαρτονιών και τις ακμές. Βάψτε όλη την κατασκευή με λευκό χρώμα κιμωλίας.









Οδηγίες για τη διακόσμηση των βάσεων


9. Πάνω στο gel plate, απλώστε δυο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ( εδώ δυο αποχρώσεις του πράσινου) και λίγο λευκό ακρυλικό χρώμα. Αναμείξτε και απλώστε τα χρώματα στην επιφάνεια με το ειδικό ρολό (brayer).

10. Τοποθετήστε ένα φύλλο χαρτιού πάνω στην επιφάνεια, τρίψτε καλά με τα χέρια σας και μετά σηκώστε το χαρτί από το gel plate. Θα πρέπει να έχετε τώρα ένα χαρτί γεμάτο χρώμα! Κρατήστε το στην άκρη για αργότερα.
Εναλλακτικά, αντί για χαρτί, βάλτε πάνω στο νωπό χρώμα ένα στένσιλ.

11. Χρησιμοποιώντας ένα φύλλο χαρτί, πιέστε πάνω από το στένσιλ, μέχρι να «σκουπίσετε» όλη την περίσσεια χρώματος. Στη συνέχεια σηκώστε και το στένσιλ, πάρτε ένα καθαρό χαρτί, πιέστε το στο και αποτυπώστε το σχέδιο που έμεινε πάνω του. Τώρα πρέπει να έχετε ένα χαρτί με λευκό φόντο και χρωματιστό σχέδιο.

12. Στα άλλα χαρτιά που τυπώσατε με χρώμα στο φόντο, τοποθετήστε ένα στένσιλ με το μοτίβο της αρεσκείας σας και ταμπονάρετε ελαφρά ένα πιο ανοιχτό χρώμα για να φανεί το σχέδιο. Εδώ χρησιμοποιήσαμε λευκό ακρυλικό.

Εναλλακτικά, απλώστε λευκό χρώμα πάνω στο gel plate και ακολουθήστε τη διαδικασία με το στένσιλ, όπως στο βήμα 11. Πάρτε ένα από τα χαρτιά που έχετε τυπώσει με το χρώμα φόντου και αποτυπώστε το λευκό σχέδιο του στένσιλ, πάνω από το gel plate.

13. Αφού έχετε συγκεντρώσει όλα τα χρωματιστά χαρτιά που φτιάξατε, κόψτε και διακοσμήστε τις βάσεις, με τη βοήθεια κόλλας decoupage. Συμπληρωματικά, μπορείτε να διακοσμήσετε και με ταινίες washi tapes, για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στις κατασκευές σας.








Το project της Νατάσας βρίσκεται στις σελίδες του περιοδικού Creativity, μαζί με άλλα πολύ όμορφα projects, για να γιορτάσουμε την επιστροφή στα θρανία!





Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Book Pages Butterflies από την Ιουλία Δεληγιαννίδου


Καλώς ήρθατε και πάλι στο blog του Scraps N pieces!

Δυο μέρες έμειναν ως το τέλος του Ιουνίου, που ήδη μας ζέστανε αρκετά.

Η πρόκλησή μας με θέμα το μαγικό κόσμο των  βιβλίων είναι ακόμη ανοιχτή και σας προσκαλούμε να παίξετε και να μας δείξετε τις δημιουργίες σας.


Σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε σε δυο μέρες? Ε λοιπόν σήμερα σας έχουμε ένα project πολύ δημιουργικό και ταυτόχρονα super εύκολο και γρήγορο.
Η έμπνευση μας έρχεται από την υπέροχη designer μας Ιουλία Δεληγιαννίδου, που χρησιμοποίησε σελίδες από βιβλία για να φτιάξει τις πανέμορφες πεταλουδίτσες της.

Ιουλία

Κοιτώντας το mood board με τις πολλές πεταλούδες και αυτά τα υπέροχα χρώματα,
αποφάσισα να φτιάξω πεταλούδες από σελίδες βιβλίων και να τις βάψω σε αυτές τις αποχρώσεις.


Η κατασκευή είναι πολύ εύκολη και θα σας την παρουσιάσω βήμα προς βήμα
για να φτιάξετε και εσείς τις δικές σας πεταλούδες.

Έκοψα σελίδες από ένα βιβλίο και την κάθε σελίδα τη δίπλωσα στα τέσσερα.
Σχεδίασα με ένα μολύβι μισή πεταλούδα, τσάκισα το διπλωμένο χαρτί στη μέση (δηλαδή στα οκτώ) και με ένα ψαλίδι έκοψα το περίγραμμα.


Το αποτέλεσμα είναι να μου προκύψουν τέσσερις πεταλούδες από την κάθε σελίδα.
Πέρασα με διάφανο γκέσσο τη μία πλευρά της πεταλούδας.
Χρησιμοποίησα χρώματα ακουαρέλας για να τις βάψω.
Αφού στέγνωσαν, με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο σχεδίασα  σε κάποιες από αυτές
τον κορμό και τα φτερά της κάθε πεταλούδας.


Σχημάτισα με σύρμα τις κεραίες της πεταλούδας 
και μαζί με ένα μεγαλύτερο κομμάτι σύρμα, που το είχα τυλίξει σαν ελατήριο,
τα κόλλησα με πιστόλι σιλικόνης πάνω σε μία πεταλούδα.
Στη συνέχεια κόλλησα από πάνω άλλες δύο πεταλούδες.

Η πρώτη στη σειρά από τις τρεις είναι ζωγραφισμένη με τον μαρκαδόρο.
Με το χέρι καμπύλωσα λίγο τα φτερά από τα τρία φύλλα για να ξεχωρίζουν.


Τέλος για να τα συνθέσω σε μια κατασκευή χρησιμοποίησα ως βάση ένα θαλασσόξυλο
πάνω στο οποίο στερέωσα τα σύρματα.

Μια δεύτερη κατασκευή με τις ίδιες πεταλούδες.
Κόλλησα πεταλούδες με πιστόλι σιλικόνης σε σπάγκο.



Χρησιμοποίησα δύο πεταλούδες ζωγραφισμένες και τις κόλλησα αντικριστά 
με τη ζωγραφισμένη πλευρά προς τα έξω, έτσι ώστε όπως και αν γυρίσει ο σπάγκος να φαίνεται η ζωγραφιά.
Κρέμασα τους σπάγκους σε ένα θαλασσόξυλο μαζί με κορδέλες και έτοιμο το mobile.


 Ελπίζω να σας ενέπνευσα για να δοκιμάσετε κάτι αντίστοιχο, 
περιμένω να δω και τις δικές σας κατασκευές στην πρόκλησή μας.

Υπέροχες ιδέες και τόσο εύκολες στην κατασκευή! 
Ευχαριστούμε πολύ Ιουλία!
Βλέπετε πόσα μπορείτε να σκεφτείτε και να δημιουργήσετε σε χρόνο μηδέν? Μην το σκέφτεστε λοιπόν.
 Το απογευματάκι στο μπαλκόνι με κρύο καφεδάκι, πάρτε ένα βιβλίο, ακουαρέλες και ψαλίδι και φτιάξτε τα δικά σας διακοσμητικά!

Υλικά

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Mini Album by Nicoleta Papasaranti


Γεια σας και πάλι φίλες και φίλοι του Scraps N Pieces!

Το καλοκαιράκι είναι πλέον εδώ για τα καλά και ξέρω πως πολλές από εσάς δε χάνετε ευκαιρία για μια εξόρμηση στην παραλία, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Μπορεί οι παραλίες να είναι κατάμεστες από κόσμο και πολύβουες όσο ποτέ άλλοτε. Είμαι σίγουρη πάντως, πως καθώς είστε ξαπλωμένες κάτω από το ζεστό ήλιο, βάζετε το χεράκι σας μέσα στην τσάντα παραλίας και βγάζετε από μέσα το αγαπημένο σας βιβλίο.

Αυτό που δεν καταφέρατε να διαβάσετε το χειμώνα, που οι υποχρεώσεις είναι αμέτρητες και δε μας αφήνουν χρόνο για χαλάρωση.
Τώρα όμως, εκεί στην ξαπλώστρα ή και στην αμμουδιά, πάνω στη χνουδωτή σας πετσέτα, ξεχνάτε το χαμό που επικρατεί γύρω σας, ανοίγετε το βιβλίο που κρατάτε και χάνεστε μέσα στον φανταστικό του κόσμο.



Το μαγικό αυτό κόσμο έχει θέμα η πρόκλησή μας που θα είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος του Ιουνίου και σας προσκαλούμε όλες να παίξετε μαζί μας, δημιουργώντας μια αγαπημένη σύνθεση με έμπνευση τα βιβλία και ό,τι μπορεί να έχει σχέση με αυτά. Τα ίδια τα αντικείμενα, οι ιστορίες τους ή κάποιος αγαπημένος ήρωας,  η μυρωδιά του χαρτιού τους, το χρώμα του εξώφυλλού τους και τόσα άλλα!



Σήμερα φιλοξενούμε στο blog, τη γλυκιά κι αγαπημένη Nicoleta Papasaranti, που αγαπά πολύ το scrapbooking, το paper crafting και φυσικά τα mini albums!
Αυτή τη φορά, έχει δημιουργήσει για εμάς ένα πανέμορφο και τόσο ρομαντικό mini album, χρησιμοποιώντας μια από τις πιο τρυφερές συλλογές χαρτιών από την Karola Witczak



Η συλλογή ονομάζεται 7th Heaven, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ και  το γαλάζιο, ενώ τα σχέδια είναι απλώς ονειρεμένα!



Υπέροχα vintage τριαντάφυλλα ζωγραφισμένα με watercolors, στρογγυλά χάρτινα φαναράκια, πεταλούδες και backgrounds με νότες πενταγράμμου και δαντέλες, κάνουν αυτή τη συλλογή ακαταμάχητη. Σίγουρα ιδανική για κάθε vintage και shabby romantic δημιουργία.

Το συγκεκριμένο album έχει διαστάσεις 6 ¼ x 4 ¼ ίντσες (15,9cm x 10.8cm) και η ράχη του έχει φάρδος 1 ¼ ίντσες (3cm). Αποτελείται από 9 spreads (δισέλιδα) κι έχει αρκετές «τσεπούλες» για tags,  journaling cards και άλλα ephemera.

Για το δέσιμό του έχει χρησιμοποιηθεί το “Stack the Deckbinding. Είναι μια μέθοδος, όπου δημιουργείται με πίκμανση (scoring) μια λωρίδα σαν ράχη στο κέντρο κάθε φύλλου. Κάθε φύλλο είναι λιγότερο φαρδύ κι έχει λίγο στενότερη ράχη από το από κάτω φύλλο, ώστε να υπάρχει «αέρας» ανάμεσα στις σελίδες. Καθώς διπλώνονται οι τσακίσεις, σχηματίζονται οι σελίδες δεξιά και αριστερά από τη λωρίδα. Πάνω σε κάθε λωρίδα-ράχη κολλιέται η ράχη του επόμενου φύλλου και ούτω καθεξής.
Σαν χαρτί βάσης, έχει χρησιμοποιηθεί χοντρό χαρτί σε ρόζ χρώμα, ενώ οι άκρες όλων των χαρτιών έχουν περαστεί με ροζ μελάνι για ένα vintage, distressed look.
To εξώφυλλο είναι διακοσμημένο με διάφορα σχεδιάκια από τη συλλογή, δαντέλα, νήμα και glossy accents. Για το κλείσιμο του album, έχει χρησιμοποιηθεί ροζ δαντελένια κορδέλα.





Αυτό το album δεν έχει μια ιστορία ήδη γραμμένη μέσα του. Είναι όμως έτοιμο για να το γεμίσετε με τις δικές σας ιστορίες κι αναμνήσεις!

Ευχαριστούμε πολύ Nicoleta, γι αυτό το υπέροχο project!
Είναι μια εξαιρετική πρόταση για  να φτιάξετε τα δικά σας ενθύμια 
ή για φίλους και αγαπημένους!
Mπορείτε να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε πολλά ακόμη projects της Nicoletas μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.





Πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Guest Designer Cathy Frailey


Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!

Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ όμορφα το Σαββατοκύριακο.
Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και η νέα μας πρόκληση είναι αφιερωμένη στο μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Σήμερα έχουμε στην δημιουργική παρέα του Scraps N Pieces, την νικήτρια της τυχαίας κλήρωσης της χριστουγεννιάτικης πρόκλησης. Το στυλ της είναι vintage, grunge, steampunk και της αρέσουν πολύ οι μεικτές τεχνικές και τα art/junk journals.
Υποδεχόμαστε την ταλαντούχα Cathy Frailey,  που εμπνεύστηκε από το θέμα μας και δημιούργησε ένα υπέροχο διακοσμητικό βιβλίο.

Cathy
Hello everyone!  I'm so honored to be here as a guest designer!  I love mixed media, art/junk journaling, & upcycling. I use everything from cardboard boxes to utensils to cans & bottles - nothing gets wasted! My style is grungy, vintage, steampunk, odd - I like weird & different & experimenting but can incorporate any style! I'm a DT member for numerous groups and have my own challenge blog so I get lots of opportunities to play and experiment! 

This month's mood board is so much fun - full of whimsy and magic! As soon as I saw it, I knew exactly what I was going to do: an altered book! 

Βρείτε λίστα με τα υλικά στο τέλος αυτής της ανάρτησης.


For the project I used a patterned paper pad. I did a 3D fairy on the front with foam squares and added lacquer to her wings. I also had some wooden fairies that I incorporated. I used some items from the patterned paper as well so don't throw that page out! And jewels and glitter are a must!




The real treat is inside!


I carved the inside in a rough manner and put various elements between the pages, that I fussy cut from the patterned paper! I also used Art Alchemy waxes on both the inside and outside for fabulous shimmer! And plastic, mirrored stars was an added bonus. So many fun little things to look at throughout and lots of different types of embellishments!




I hope you'll visit my blog to see more pics and details of this magical book!

Great inspiration! 
Thank you so much Cathy for this gorgeous project.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Cathy και να δείτε όλες τις τις δημιουργίες στις σελίδες της στο διαδίκτυο. 

Personal Blog (It's Oddly Appealing): https://itsoddlyappealing.blogspot.com 

Challenge Blog (Bleeding Art):  https://bleedingartchallenge.blogspot.com 



Materials:

Art Alchemy Waxes (Mystic Turquoise and Old Silver)
Black Gesso
Wooden Fairies
Fine Glitter
Mirrored Stars
Metal Moon
Small Bottle